Αρχική Γραφείο Τύπου Ανακοινώσεις Σπουδαίες διακρίσεις για τους πρωταθλητές μας, Μαρίνα Θεργιάκη και Μανώλη Σηφάκη, σε Taekwon-Do και Μαραθώνιο
Σπουδαίες διακρίσεις για τους πρωταθλητές μας, Μαρίνα Θεργιάκη και Μανώλη Σηφάκη, σε Taekwon-Do και Μαραθώνιο PDF Εκτύπωση

Δύο χρυσά μετάλλια και ένα πανελλήνιο ρεκόρ πρόσφεραν στον ελληνικό αθλητισμό, οι πρωταθλητές μας, Μαρίνα Θεργιάκη στο Taekwon-Do και Μανώλης Σηφάκης στον Μαραθώνιο.

Η Μαρίνα Θεργιάκη, πρωταθλήτρια του Αθλητικού Συλλόγου Taekwon-Do ΤΑΛΩΣ Ηρακλείου κατέκτησε δύο χρυσά μετάλλια στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Taekwon-Do, στην Κροατία, στις κατηγορίες Σκιαμαχίας – TULL 3 DAN Gold Βετεράνων και 75 κιλά Gold Βετεράνων.

Ο Μανώλης Σηφάκης πέτυχε νέο πανελλήνιο ρεκόρ Μ45, με χρόνο 2:35:26, στον μαραθώνιο του Ρότερνταμ, επιβεβαιώνοντας για ακόμα μια φορά ότι ανήκει στους κορυφαίους δρομείς μεγάλων αποστάσεων στην κατηγορία του.

«Θερμά συγχαρητήρια στην Μαρίνα Θεργιάκη και τον Μανώλη Σηφάκη, που με την θέληση, την αδιάκοπη προσπάθεια, τις επιτυχίες και το ήθος τους, αποτελούν παράδειγμα για τους νέους και τις νέες μας» τόνισε ο Δήμαρχος Γόρτυνας, Λευτέρης Κοκολάκης.

Click image to open!
Click image to open!
 
Δήμος Γόρτυνας
 
 
 
 
dgortynas-covid-19.jpg

Έργα ΕΣΠΑ

sima-espa.png
Χάρτης Περιοχής
Διαβούλευση για την εκπόνηση Σχεδίου Φόρτισης Ηλεκτρικών Οχημάτων
Εξατομικευμένη Ψυχοκοινωνική Παρέμβαση και Συμβουλευτική για Μαθησιακές Δυσκολίες
Εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών
Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων
Κέντρο Κοινότητας Δήμου Γόρτυνας
ΚΕΠ
ΚΕΔΚΕ
Χρηματοδότηση
INTERMEDIA