Αρχική Γραφείο Τύπου Δελτία Τύπου Χρηματοδότηση 300.000 ευρώ για την συντήρηση και αποκατάσταση του Δημοτικού Σχολείου Ασημίου
Χρηματοδότηση 300.000 ευρώ για την συντήρηση και αποκατάσταση του Δημοτικού Σχολείου Ασημίου PDF Εκτύπωση

Μια νέα, πολύ σημαντική χρηματοδότηση, ύψους 300.000 ευρώ, που θα αξιοποιηθεί για την υλοποίηση των απαραίτητων εργασιών συντήρησης και αποκατάστασης του Δημοτικού Σχολείου Ασημίου, εξασφάλισε η δημοτική αρχή, από το Πρόγραμμα Περιφερειακής Ανάπτυξης 2021 – 2025 της Περιφέρειας Κρήτης. Οι εργασίες που πρόκειται να υλοποιηθούν, αφορούν, μεταξύ άλλων, στην επισκευή του φέροντος οργανισμού του κτιρίου, της τοιχοποιίας και των επιχρισμάτων, την μόνωση της οροφής κ.α.

«Όπως είχαμε δεσμευθεί, διασφαλίσαμε μια μεγάλη χρηματοδότηση για την υλοποίηση των αναγκαίων παρεμβάσεων, που θα αλλάξουν την εικόνα του Δημοτικού Σχολείου Ασημίου. Η ασφάλεια των παιδιών μας, των εκπαιδευτικών και όλων των εργαζομένων στα σχολεία μας, η διαμόρφωση των καλύτερων δυνατών συνθηκών για όλα τα μέλη της εκπαιδευτικής κοινότητας, αποτελεί ύψιστη προτεραιότητα για την δημοτική αρχή. Ευχαριστούμε θερμά την Περιφέρεια Κρήτης για την ανταπόκριση στο αίτημά μας και συνεχίζουμε την δουλειά, σε όλες τις Δημοτικές Ενότητες, σε όλους τους οικισμούς μας» τόνισε ο Δήμαρχος, Λευτέρης Κοκολάκης.

chrimatodotisi_-1.jpg

chrimatodotisi_-2.jpg

 
Δήμος Γόρτυνας
 
 
 
 
dgortynas-covid-19.jpg

Έργα ΕΣΠΑ

sima-espa.png
Χάρτης Περιοχής
Διαβούλευση για την εκπόνηση Σχεδίου Φόρτισης Ηλεκτρικών Οχημάτων
Εξατομικευμένη Ψυχοκοινωνική Παρέμβαση και Συμβουλευτική για Μαθησιακές Δυσκολίες
Εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών
Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων
Κέντρο Κοινότητας Δήμου Γόρτυνας
ΚΕΠ
ΚΕΔΚΕ
Χρηματοδότηση
INTERMEDIA