Αρχική Γραφείο Τύπου Δελτία Τύπου Δήλωση Δημάρχου Γόρτυνας, Λευτέρη Κοκολάκη
Δήλωση Δημάρχου Γόρτυνας, Λευτέρη Κοκολάκη PDF Εκτύπωση

 

 

 

kokolakis-lefteris-3.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

«Με βαθύτατη θλίψη, είδαμε χθες την αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου να μετατρέπεται σε αρένα, με πρωτοφανή έκτροπα, ακραίες αντιπαραθέσεις και ανούσιους διαπληκτισμούς να στιγματίζουν την συνεδρίαση, επισκιάζοντας τις πολύ σημαντικές αποφάσεις που ελήφθησαν για το μέλλον του Δήμου μας.

Μεταξύ αυτών, η απόφαση για την εκμίσθωση των κτιριακών εγκαταστάσεων και του εξοπλισμού των σφαγείων του Ασημίου, που αποτελεί το πρώτο ουσιαστικό βήμα για την επαναλειτουργία τους, η απόφαση αγοράς ακινήτου για την επέκταση του κοιμητηρίου των Αγίων Δέκα, αποφάσεις για την ανόρυξη γεωτρήσεων που θα συμβάλλουν στην οριστική επίλυση των προβλημάτων υδροδότησης οικισμών του Δήμου μας, τροποποιήσεις του Τεχνικού Προγράμματος και του Προϋπολογισμού του Δήμου μας.

Αντί να συζητάμε σήμερα για όλα τα παραπάνω, βλέπουμε να κάνουν τον γύρο του διαδικτύου εικόνες που ντροπιάζουν το Δημοτικό Συμβούλιο και εκθέτουν τον Δήμο μας.

Τέτοιου είδους συμπεριφορές είναι απολύτως καταδικαστέες. Απευθύνω έκκληση προς όλους τους δημοτικούς συμβούλους, όλων των παρατάξεων, ώστε να επικρατήσει επιτέλους η λογική και να μην επιτρέψουμε να εμφανιστούν ποτέ ξανά τέτοια φαινόμενα. Μοναδικός αντίπαλός μας είναι τα προβλήματα του Δήμου και των δημοτών μας».

 
Δήμος Γόρτυνας
 
 
 
 
dgortynas-covid-19.jpg

Έργα ΕΣΠΑ

sima-espa.png
Χάρτης Περιοχής
Διαβούλευση για την εκπόνηση Σχεδίου Φόρτισης Ηλεκτρικών Οχημάτων
Εξατομικευμένη Ψυχοκοινωνική Παρέμβαση και Συμβουλευτική για Μαθησιακές Δυσκολίες
Εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών
Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων
Κέντρο Κοινότητας Δήμου Γόρτυνας
ΚΕΠ
ΚΕΔΚΕ
Χρηματοδότηση
INTERMEDIA