Αρχική Γραφείο Τύπου Δελτία Τύπου Κακοκαιρία «Ελπίδα» - Δήμος Γόρτυνας: Με 10 Μηχανήματα και την Συνδρομή της Περιφέρειας, Ενάντια στην Επέλαση του Χιονιά
Κακοκαιρία «Ελπίδα» - Δήμος Γόρτυνας: Με 10 Μηχανήματα και την Συνδρομή της Περιφέρειας, Ενάντια στην Επέλαση του Χιονιά PDF Εκτύπωση

 

Καθώς τα φαινόμενα συνεχίζονται, με μεγάλη ένταση, στις Δημοτικές Ενότητες Αγίας Βαρβάρας και Ρούβα, παρακαλούνται θερμά οι δημότες μας να περιορίσουν τις μετακινήσεις τους στις απολύτως επείγουσες και αναγκαίες.

Δέκα μηχανήματα του Δήμου Γόρτυνας, καθώς και μηχανήματα της Περιφέρειας, επιχειρούν διαρκώς, σε κομβικά σημεία του οδικού δικτύου, ρίχνοντας αλάτι και προχωρώντας σε εργασίες αποχιονισμού.

 

Λόγω του παγετού, όλα τα οχήματα πρέπει να είναι εφοδιασμένα με αντιολισθητικές αλυσίδες. Παρακαλούνται οι οδηγοί να ακολουθούν τις υποδείξεις της Αστυνομίας και της Πολιτικής Προστασίας, που εφόσον χρειάζεται θα προχωρούν σε κλείσιμο δρόμων, προκειμένου να γίνουν οι αναγκαίες εργασίες αποχιονισμού, για την ασφάλεια των πολιτών.

 
Δήμος Γόρτυνας
 
 
 
 
dgortynas-covid-19.jpg

Έργα ΕΣΠΑ

sima-espa.png
Χάρτης Περιοχής
Διαβούλευση για την εκπόνηση Σχεδίου Φόρτισης Ηλεκτρικών Οχημάτων
Εξατομικευμένη Ψυχοκοινωνική Παρέμβαση και Συμβουλευτική για Μαθησιακές Δυσκολίες
Εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών
Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων
Κέντρο Κοινότητας Δήμου Γόρτυνας
ΚΕΠ
ΚΕΔΚΕ
Χρηματοδότηση
INTERMEDIA