Αρχική Γραφείο Τύπου Δελτία Τύπου Δήλωση Αντιδημάρχου Δ.Ε. Αγίας Βαρβάρας, Γιώργου Φωτάκη
Δήλωση Αντιδημάρχου Δ.Ε. Αγίας Βαρβάρας, Γιώργου Φωτάκη PDF Εκτύπωση

 

Με αφορμή τις πολύ υψηλές θερμοκρασίες που καταγράφονται τις τελευταίες ημέρες και καθώς βρισκόμαστε ακόμα στις αρχές του καλοκαιριού και οι ανάγκες όλων μας – νοικοκυριών, επιχειρήσεων, επαγγελματιών, αγροτών, κτηνοτρόφων κλπ. – για νερό είναι ιδιαιτέρως αυξημένες, παρακαλώ θερμά τους δημότες και κατοίκους της Δημοτικής Ενότητας Αγίας Βαρβάρας να δείξουν τον απαιτούμενο σεβασμό απέναντι στο πολύτιμο αγαθό του νερού, κάνοντας λελογισμένη χρήση και περιορίζοντας στο ελάχιστο την σπατάλη.

Παρακαλώ, επίσης, όσους τυχόν διαχειρίζονται παροχές που έχουν συνδεθεί παράνομα στο δίκτυο, να προχωρήσουν άμεσα στην αποσύνδεσή τους, καθώς τις επόμενες ημέρες θα ξεκινήσουν εντατικοί έλεγχοι από την αρμόδια υπηρεσία του Δήμου μας και θα βρεθούμε στην δυσάρεστη θέση να επιβάλουμε πρόστιμα και κυρώσεις, σε εκείνους που παραβιάζουν τους σχετικούς κανονισμούς.

Ας δείξουμε όλοι την απαραίτητη υπευθυνότητα, προκειμένου να αποφευχθούν προβλήματα και δυσλειτουργίες και να διασφαλιστούν τόσο η επάρκεια, όσο και η ίση μεταχείριση όλων μας, σε θέματα διαχείρισης του νερού.

210701_fotakis.jpg

 
Δήμος Γόρτυνας
 
 
 
 
dgortynas-covid-19.jpg

Έργα ΕΣΠΑ

sima-espa.png
Χάρτης Περιοχής
Διαβούλευση για την εκπόνηση Σχεδίου Φόρτισης Ηλεκτρικών Οχημάτων
Εξατομικευμένη Ψυχοκοινωνική Παρέμβαση και Συμβουλευτική για Μαθησιακές Δυσκολίες
Εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών
Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων
Κέντρο Κοινότητας Δήμου Γόρτυνας
ΚΕΠ
ΚΕΔΚΕ
Χρηματοδότηση
INTERMEDIA