Αρχική Γραφείο Τύπου Δελτία Τύπου Ολοκληρώθηκε ο Βιολογικός της Αγίας Βαρβάρας - Υποχρεωτική η Σύνδεση Νοικοκυριών και Επιχειρήσεων
Ολοκληρώθηκε ο Βιολογικός της Αγίας Βαρβάρας - Υποχρεωτική η Σύνδεση Νοικοκυριών και Επιχειρήσεων PDF Εκτύπωση

 

Μετά από πολλά χρόνια ταλαιπωρίας των κατοίκων της Αγίας Βαρβάρας και συστηματικής επιβάρυνσης του περιβάλλοντος, χάρη στην μεθοδική δουλειά της δημοτικής αρχής και την άψογη συνεργασία της με τον Οργανισμό Ανάπτυξης Κρήτης (ΟΑΚ Α.Ε.), ολοκληρώθηκε ακόμα ένα έργο ζωτικής σημασίας, που θα διασφαλίσει την προστασία της δημόσιας υγείας στην περιοχή.

Ο Βιολογικός της Αγίας Βαρβάρας είναι έτοιμος προς χρήση, καθώς έγιναν όλες οι αναγκαίες παρεμβάσεις και δοκιμές για την ομαλή λειτουργία της εγκατάστασης και, τις επόμενες ημέρες, θα σταλούν ατομικές ειδοποιήσεις στους κατοίκους και επιχειρηματίες της Αγίας Βαρβάρας, ώστε να ολοκληρωθεί η σύνδεση των νοικοκυριών και επιχειρήσεών τους στο δίκτυο του Βιολογικού.

Επισημαίνεται ότι, σύμφωνα με τον Κανονισμό Λειτουργίας Δικτύου Αποχέτευσης του Δήμου μας, είναι υποχρεωτική η σύνδεση όλων των ακινήτων στο δίκτυο του Βιολογικού.

Ως εκ τούτου, παρακαλούνται όλοι οι ιδιοκτήτες ακινήτων να μεριμνήσουν για την σύνδεσή τους στο δίκτυο εντός της σχετικής προθεσμίας, που ξεκινάει από σήμερα ως και τις 31/08/2021. Σημειώνεται ότι η σχετική δαπάνη σύνδεσης βαραίνει τον ιδιοκτήτη.

Σε περίπτωση μη σύνδεσης ή παράνομης σύνδεσης στο δίκτυο του Βιολογικού, ο κανονισμός προβλέπει κυρώσεις, που ξεκινούν από την επιβολή διοικητικού προστίμου και φθάνουν ως την διακοπή της υδροδότησης του ακινήτου.

viologikos-agias-varvaras.jpg

 

 
Δήμος Γόρτυνας
 
 
 
 
dgortynas-covid-19.jpg

Έργα ΕΣΠΑ

sima-espa.png
Χάρτης Περιοχής
Διαβούλευση για την εκπόνηση Σχεδίου Φόρτισης Ηλεκτρικών Οχημάτων
Εξατομικευμένη Ψυχοκοινωνική Παρέμβαση και Συμβουλευτική για Μαθησιακές Δυσκολίες
Εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών
Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων
Κέντρο Κοινότητας Δήμου Γόρτυνας
ΚΕΠ
ΚΕΔΚΕ
Χρηματοδότηση
INTERMEDIA