Αρχική Γραφείο Τύπου Δελτία Τύπου Σε εξέλιξη οι Προπαρασκευαστικές Εργασίες για την Αποπεράτωση του Θεάτρου Ρούβα
Σε εξέλιξη οι Προπαρασκευαστικές Εργασίες για την Αποπεράτωση του Θεάτρου Ρούβα PDF Εκτύπωση

 

 

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι προπαρασκευαστικές εργασίες (χωματουργικά, δίκτυα κλπ.) για την αποπεράτωση του Θεάτρου Ρούβα, στην Γέργερη, ενός εμβληματικού έργου που μετά από μια… περιπετειώδη διαδρομή πολλών ετών (έφθασε ως την απένταξή του, με ευθύνη της προηγούμενης δημοτικής αρχής), βρίσκεται πλέον σε τροχιά ολοκλήρωσης.

Αυτές τις ημέρες, υλοποιούνται κάποιες συμπληρωματικές παρεμβάσεις, αναγκαίες για την ολοκλήρωση του έργου, με την συνδρομή των εργαζομένων του Δήμου μας.

Για την εξέλιξη αυτών των εργασιών ενημερώθηκαν ο επικεφαλής της «Μεγάλης Γόρτυνας», Μιχάλης Κοκολάκης, ο αντιδήμαρχος Στέλιος Σηφάκης και ο πρόεδρος της Τ.Κ. Γέργερης, Μανώλης Προκοπάκης, που επισκέφθηκαν τον χώρο.

Η αποπεράτωση του Θεάτρου Ρούβα, συνολικού προϋπολογισμού 139.000 ευρώ, θα καλυφθεί από χρηματοδότηση που διασφαλίστηκε με ενέργειες της νέας δημοτικής αρχής. Το αμέσως επόμενο διάστημα θα ξεκινήσουν από τον ανάδοχο του έργου οι οικοδομικές και λοιπές εργασίες, μεταξύ των οποίων: κατασκευή κερκίδων, σκάλας και διαδρόμου, καθαίρεση βράχων για λόγους ασφαλείας, ολοκλήρωση ημιυπόγειου χώρου και wc, κιγκλιδώματα, σχάρες, κανάλια ομβρίων, διαμόρφωση περιβάλλοντος χώρου, χρωματισμοί κ.ά.

Click image to open!
Click image to open!
 
Δήμος Γόρτυνας
 
 
 
 
dgortynas-covid-19.jpg

Έργα ΕΣΠΑ

sima-espa.png
Χάρτης Περιοχής
Διαβούλευση για την εκπόνηση Σχεδίου Φόρτισης Ηλεκτρικών Οχημάτων
Εξατομικευμένη Ψυχοκοινωνική Παρέμβαση και Συμβουλευτική για Μαθησιακές Δυσκολίες
Εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών
Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων
Κέντρο Κοινότητας Δήμου Γόρτυνας
ΚΕΠ
ΚΕΔΚΕ
Χρηματοδότηση
INTERMEDIA