Αρχική Γραφείο Τύπου Δελτία Τύπου Πραγματοποιήθηκε ο Διαγωνισμός για την Εκμίσθωση του Κυλικείου του Δημοτικού Σχολείου Αγίας Βαρβάρας
Πραγματοποιήθηκε ο Διαγωνισμός για την Εκμίσθωση του Κυλικείου του Δημοτικού Σχολείου Αγίας Βαρβάρας PDF Εκτύπωση

 

 

Με πλήρη διαφάνεια πραγματοποιήθηκε ο δημόσιος πλειοδοτικός διαγωνισμός για την εκμίσθωση του κυλικείου του Δημοτικού Σχολείου Αγίας Βαρβάρας. Ο διαγωνισμός διενεργήθηκε από τριμελή επιτροπή, αποτελούμενη από τον πρόεδρο της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής Δήμου Γόρτυνας, δημοτικό σύμβουλο, Στέλιο Μαυρίδη, τον διευθυντή του Δημοτικού Σχολείου Αγίας Βαρβάρας, Γιώργο Τερζάκη και το μέλος του Συλλόγου Γονέων του Δημοτικού Σχολείου Αγίας Βαρβάρας, Ελευθέριο Καρβουνάκη.

 

Σημειώνεται ότι ήταν η δεύτερη φορά που πραγματοποιήθηκε δημόσιος πλειοδοτικός διαγωνισμός για την εκμίσθωση του κυλικείου του Δημοτικού Σχολείου Αγίας Βαρβάρας, καθώς ο πλειοδότης του πρώτου διαγωνισμού επέλεξε, μετά από ένα διάστημα διαχείρισης του κυλικείου, να αποχωρήσει, για δικούς του λόγους.

 

Η δημοτική αρχή και η Πρωτοβάθμια Σχολική Επιτροπή, τηρώντας τις δεσμεύσεις τους για απόλυτη διαφάνεια και τήρηση της νομιμότητας, συνεχίζουν την προσπάθεια αναβάθμισης των σχολείων του Δήμου μας, προς όφελος των μαθητών και των εκπαιδευτικών μας.

 
Δήμος Γόρτυνας
 
 
 
 
dgortynas-covid-19.jpg

Έργα ΕΣΠΑ

sima-espa.png
Χάρτης Περιοχής
Διαβούλευση για την εκπόνηση Σχεδίου Φόρτισης Ηλεκτρικών Οχημάτων
Εξατομικευμένη Ψυχοκοινωνική Παρέμβαση και Συμβουλευτική για Μαθησιακές Δυσκολίες
Εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών
Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων
Κέντρο Κοινότητας Δήμου Γόρτυνας
ΚΕΠ
ΚΕΔΚΕ
Χρηματοδότηση
INTERMEDIA