Αρχική Γραφείο Τύπου Δελτία Τύπου Λύση στο πρόβλημα της υδροδότησης του Σοκαρά, με την ανόρυξη υδρευτικής γεώτρησης στην θέση Παναγία ή Παλιό Πηγάδι
Λύση στο πρόβλημα της υδροδότησης του Σοκαρά, με την ανόρυξη υδρευτικής γεώτρησης στην θέση Παναγία ή Παλιό Πηγάδι PDF Εκτύπωση

Με ταχύτατους ρυθμούς προχωρούν οι διαδικασίες ανόρυξης της υδρευτικής γεώτρησης στην θέση Παναγία ή Παλιό Πηγάδι στον Σοκαρά, όπου βρέθηκαν ήδη οι πρώτες ποσότητες νερού.

Με σοβαρότητα και με σεβασμό στις ανάγκες των κατοίκων του Σοκαρά, μακριά από κινήσεις εντυπωσιασμού και πυροτεχνήματα του παρελθόντος, η δημοτική αρχή υλοποιεί ένα έργο ζωτικής σημασίας, που η τοπική κοινωνία αναμένει εδώ και χρόνια. Η συγκεκριμένη προσπάθεια εντάσσεται στο πλαίσιο ενός συνολικού σχεδιασμού, με στόχο την αντιμετώπιση των προβλημάτων υδροδότησης σε όλους τους οικισμούς του Δήμου Γόρτυνας.

Στο σημείο των εργασιών βρέθηκαν ο επικεφαλής της παράταξης «Μεγάλη Γόρτυνα», Μιχάλης Κοκολάκης, η αντιδήμαρχος της Δ.Ε. Κόφινα, Σοφία Χατζάκη – Σφακιανάκη, οι δημοτικοί σύμβουλοι Γιώργος Κουμιανάκης, Τίτος Χατζάκης και ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Σοκαρά, Γιάννης Βιλανάκης.

 

Click image to open!

 

 
Δήμος Γόρτυνας
 
 
 
 
dgortynas-covid-19.jpg

Έργα ΕΣΠΑ

sima-espa.png
Χάρτης Περιοχής
Εξατομικευμένη Ψυχοκοινωνική Παρέμβαση και Συμβουλευτική για Μαθησιακές Δυσκολίες
Κέντρο Κοινότητας Δήμου Γόρτυνας
Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων
ΚΕΠ
ΚΕΔΚΕ
Χρηματοδότηση
INTERMEDIA