Αρχική Γραφείο Τύπου Δελτία Τύπου Συνάντηση της Δημοτικής Αρχής με τους Προέδρους των Πολιτιστικών Συλλόγων
Συνάντηση της Δημοτικής Αρχής με τους Προέδρους των Πολιτιστικών Συλλόγων PDF Εκτύπωση

 

 

«Όλοι μαζί, μπορούμε να πετύχουμε σημαντικούς στόχους, για την ανάπτυξη του τόπου μας, τον πολιτισμό, τον τουρισμό και την βελτίωση της καθημερινότητας»

τόνισε ο Δήμαρχος Γόρτυνας

 

 

Θέματα συνεργασίας μεταξύ του Δήμου Γόρτυνας και των πολιτιστικών συλλόγων, με στόχο την ανάδειξη της ιστορίας, του φυσικού πλούτου, του πολιτισμού και των ιδιαίτερων χαρακτηριστικών του τόπου μας, συζητήθηκαν στην συνάντηση της δημοτικής αρχής με τους προέδρους των πολιτιστικών συλλόγων, που πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο Γόρτυνας, στους Αγίους Δέκα.
Μεταξύ άλλων, στο τραπέζι «έπεσαν» προτάσεις για την καλύτερη δυνατή προβολή των εκδηλώσεων των συλλόγων, για την στήριξη των δραστηριοτήτων τους από τον Δήμο Γόρτυνας, για την δημιουργία εθελοντικών ομάδων που θα συνδράμουν το έργο των υπηρεσιών του Δήμου σε έκτακτα περιστατικά και θα αναλαμβάνουν πρωτοβουλίες με σκοπό την βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών, ενώ κατατέθηκε και πρόταση δημιουργίας Δικτύου Πολιτιστικών Συλλόγων του Δήμου Γόρτυνας.

Οι πολιτιστικοί σύλλογοι έχουν έναν πολύ σημαντικό ρόλο στην διάσωση, διάδοση και προβολή της ιστορίας, του πολιτισμού, της φυσικής ομορφιάς και των εθίμων μας. Μέσα από την επικοινωνία και την συνεργασία μεταξύ του Δήμου και των συλλόγων, θα κάνουμε σημαντικά βήματα για την ανάπτυξη του τόπου μας, τον πολιτισμό, τον τουρισμό, αλλά και την βελτίωση της καθημερινότητάς μας ανέφερε ο Δήμαρχος Γόρτυνας, Λευτέρης Κοκολάκης.

Όλοι μαζί, Δήμος, τοπικές κοινωνίες, πολιτιστικοί σύλλογοι, έχουμε την δυνατότητα να αναδείξουμε τα συγκριτικά πλεονεκτήματα του τόπου μας. Τις εκκλησίες, τα μνημεία, τους αρχαιολογικούς χώρους, τις παραλίες, τα ποιοτικά προϊόντα, τις εκδηλώσεις και τα φεστιβάλ μας. Η Γόρτυνα έχει ένα ισχυρό brand name, που με την στήριξη των πολιτιστικών συλλόγων μπορεί να αξιοποιηθεί και να ενισχυθεί ακόμα περισσότερο ανέφερε ο επικεφαλής της παράταξης «Μεγάλη Γόρτυνα», Μιχάλης Κοκολάκης.

Στην συνάντηση παραβρέθηκαν ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Νίκος Πελεκανάκης, οι αντιδήμαρχοι Κωνσταντίνος Τσικνάκης, Σοφία Χατζάκη - Σφακιανάκη, Στέλιος Σηφάκης, Θοδωρής Σαβουιδάκης, οι δημοτικοί σύμβουλοι Στέλιος Μαυρίδης, Γιώργος Σταματάκης, Θανάσης Δεσδενάκης, Γιώργος Κουμιανάκης, Τίτος Χατζάκης και ο επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης, Μιχάλης Μανιαδάκης.

 


Click image to open!
Click image to open!
Click image to open!
 
Δήμος Γόρτυνας
 
 
 
 
dgortynas-covid-19.jpg

Έργα ΕΣΠΑ

sima-espa.png
Χάρτης Περιοχής
Διαβούλευση για την εκπόνηση Σχεδίου Φόρτισης Ηλεκτρικών Οχημάτων
Εξατομικευμένη Ψυχοκοινωνική Παρέμβαση και Συμβουλευτική για Μαθησιακές Δυσκολίες
Εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών
Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων
Κέντρο Κοινότητας Δήμου Γόρτυνας
ΚΕΠ
ΚΕΔΚΕ
Χρηματοδότηση
INTERMEDIA