Αρχική Γραφείο Τύπου Ανακοινώσεις Επίσκεψη του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ, Νίκου Ανδρουλάκη, στον Δήμο Γόρτυνας
Επίσκεψη του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ, Νίκου Ανδρουλάκη, στον Δήμο Γόρτυνας PDF Εκτύπωση

Το Δήμο Γόρτυνας επισκέφθηκε ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης, συνοδευόμενος από τους βουλευτές Ηρακλείου, Ελένη Βατσινά, Φραγκίσκο Παρασύρη και Ρεθύμνου, Μανώλη Χνάρη και από υποψηφίους ευρωβουλευτές του κόμματός του...

Το Δήμο Γόρτυνας επισκέφθηκε ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης, συνοδευόμενος από τους βουλευτές Ηρακλείου, Ελένη Βατσινά, Φραγκίσκο Παρασύρη και Ρεθύμνου, Μανώλη Χνάρη και από υποψηφίους ευρωβουλευτές του κόμματός του. Τον Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ, Νίκο Ανδρουλάκη, υποδέχθηκε, στο Δημαρχείο Γόρτυνας, στους Αγίους Δέκα, ο Δήμαρχος Μιχάλης Κοκολάκης. Παρόντες ήταν, επίσης, ο Περιφερειάρχης Κρήτης, Σταύρος Αρναουτάκης, στελέχη της Περιφέρειας και της δημοτικής αρχής, εκπρόσωποι όμορων Δήμων και φορέων της ευρύτερης περιοχής.

Ο Δήμαρχος Γόρτυνας, Μιχάλης Κοκολάκης, αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στην ανάγκη στήριξης των Δήμων με επιπλέον κονδύλια, με αφορμή και τα πλημμυρικά φαινόμενα των τελευταίων ημερών, στο φλέγον ζήτημα της διαχείρισης των υδάτινων πόρων και στις πρωτοβουλίες που πρέπει να αναλάβει το κεντρικό κράτος, στο ζήτημα της οδικής σύνδεσης της Μεσαράς με το νέο αεροδρόμιο Καστελίου, σε θέματα πολιτισμού και τουρισμού, καθώς και στα σημαντικά βήματα που έχουν γίνει, τα τελευταία χρόνια, στον Δήμο Γόρτυνας, σε επίπεδο οικονομικής εξυγίανσης, υποδομών και αντιμετώπισης της ενεργειακής κρίσης.

Από την πλευρά του, ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης, αναφέρθηκε σε τοπικά ζητήματα, εστιάζοντας στο νερό και την ενέργεια, σε θέματα της κεντρικής πολιτικής σκηνής, όπως η ακρίβεια και η αγροτική πολιτική, καθώς και στις επικείμενες Ευρωεκλογές.

Click image to open!
Click image to open!
Click image to open!
Click image to open!
Click image to open!
Click image to open!

 
Δήμος Γόρτυνας
 
 
 
 
dgortynas-covid-19.jpg

Έργα ΕΣΠΑ

sima-espa.png
Χάρτης Περιοχής
Διαβούλευση για την εκπόνηση Σχεδίου Φόρτισης Ηλεκτρικών Οχημάτων
Εξατομικευμένη Ψυχοκοινωνική Παρέμβαση και Συμβουλευτική για Μαθησιακές Δυσκολίες
Εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών
Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων
Κέντρο Κοινότητας Δήμου Γόρτυνας
ΚΕΠ
ΚΕΔΚΕ
Χρηματοδότηση
INTERMEDIA