Αρχική Γραφείο Τύπου Ανακοινώσεις Με Λαμπρότητα οι Εκδηλώσεις για την Εθνική Επέτειο της 28ης Οκτωβρίου στον Δήμο Γόρτυνας
Με Λαμπρότητα οι Εκδηλώσεις για την Εθνική Επέτειο της 28ης Οκτωβρίου στον Δήμο Γόρτυνας PDF Εκτύπωση

Με την δέουσα λαμπρότητα ολοκληρώθηκαν οι εορταστικές εκδηλώσεις για την Εθνική Επέτειο της 28ης Οκτωβρίου 1940, στον Δήμο Γόρτυνας. Μαθητικές παρελάσεις πραγματοποιήθηκαν σε Αγίους Δέκα, Αγία Βαρβάρα, Ασήμι, Γέργερη, Βαγιωνιά και Σοκαρά.

Ο Δήμαρχος Γόρτυνας, Λευτέρης Κοκολάκης, που παρακολούθησε την μαθητική παρέλαση στην Αγία Βαρβάρα, έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Τιμούμε τους ήρωες που, με πίστη στις αξίες και τα ιδανικά της πατρίδας μας, πολέμησαν με γενναιότητα και θυσιάστηκαν για μια Ελλάδα ελεύθερη, ανεξάρτητη και ισχυρή. Το μεγάλο ΟΧΙ της 28ης Οκτωβρίου 1940, αποτελεί ορόσημο πατριωτισμού και πολύτιμη ιστορική παρακαταθήκη για εμάς και τις επόμενες γενιές. Είναι χρέος μας να συνεχίσουμε ενωμένοι να αγωνιζόμαστε για την ελευθερία, την δημοκρατία, την ισότητα και την κοινωνική δικαιοσύνη».

Στις εορταστικές εκδηλώσεις για την Εθνική Επέτειο της 28ης Οκτωβρίου παραβρέθηκαν, μεταξύ άλλων, η περιφερειακή σύμβουλος Πόπη Δασκαλάκη, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Γόρτυνας Θανάσης Δεσδενάκης, οι αντιδήμαρχοι Κωνσταντίνος Τσικνάκης, Στέλιος Μαυρίδης, Γιώργος Κουμιανάκης, Στέλιος Σηφάκης, οι δημοτικοί σύμβουλοι Σοφία Χατζάκη - Σφακιανάκη, Θοδωρής Σαβουιδάκης, Μιχάλης Μανιαδάκης, Γιώργος Στυλιανάκης, η διαχειρίστρια των Σχολικών Επιτροπών, Μαρία Σφακιανάκη - Ντελάκη, πρόεδροι Τοπικών Κοινότητων, εκπρόσωποι της Ελληνικής Αστυνομίας, πολιτιστικών και αθλητικών συλλόγων, φορέων και σωματείων του Δήμου μας.

Click image to open!
Click image to open!
Click image to open!
Click image to open!
Click image to open!
Click image to open!
Click image to open!
Click image to open!
Click image to open!
Click image to open!
Click image to open!

 
Δήμος Γόρτυνας
 
 
 
 
dgortynas-covid-19.jpg

Έργα ΕΣΠΑ

sima-espa.png
Χάρτης Περιοχής
Διαβούλευση για την εκπόνηση Σχεδίου Φόρτισης Ηλεκτρικών Οχημάτων
Εξατομικευμένη Ψυχοκοινωνική Παρέμβαση και Συμβουλευτική για Μαθησιακές Δυσκολίες
Εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών
Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων
Κέντρο Κοινότητας Δήμου Γόρτυνας
ΚΕΠ
ΚΕΔΚΕ
Χρηματοδότηση
INTERMEDIA