Αρχική Γραφείο Τύπου Ανακοινώσεις Στις 21 – 22 Οκτωβρίου το 44ο Η&Κ ΑΕΒΕ ΡΑΛΛΥ ΚΡΗΤΗΣ – Θα Ισχύσουν Κυκλοφοριακές Ρυθμίσεις
Στις 21 – 22 Οκτωβρίου το 44ο Η&Κ ΑΕΒΕ ΡΑΛΛΥ ΚΡΗΤΗΣ – Θα Ισχύσουν Κυκλοφοριακές Ρυθμίσεις PDF Εκτύπωση

Ο Αθλητικός Όμιλος Κρήτης, με την υποστήριξη της Περιφέρειας Κρήτης, του Δήμου Ηρακλείου, της ΔΟΠΑΦΜΑΗ, του Ε.Α.Κ.Η. και του Δήμου Γόρτυνας, διοργανώνει το Σαββατοκύριακο, 21 και 22 Οκτωβρίου, το 44ο Η&Κ ΑΕΒΕ ΡΑΛΛΥ ΚΡΗΤΗΣ, αγώνα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ελλάδος, σύμφωνα με το πρόγραμμα της ΕΠΑ και εγκεκριμένο από την Ομοσπονδία Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Ελλάδος.Για τις ανάγκες του αγώνα, με απόφαση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηρακλείου, θα ισχύσουν έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις:
  • στην ειδική διαδρομή από έξοδο Αυγενικής προς Άγιο Θωμά έως διασταύρωση επ. οδού Αυγενικής - Αγίου Θωμά/Αγία Βαρβάρα και τερματισμό λίγο πριν την Αγία Βαρβάρα, ώρες 14:00 - 18:30, το Σάββατο 21/10/2023.
  • στην ειδική διαδρομή επί της επ. οδού από έξοδο Κερασιων προς διασταύρωση Άνω Ασιτών -> είσοδο Πρινιά (τερματισμός), ώρες 09:00 - 16:30, την Κυριακή 22/10/2023.
  • στην ειδική διαδρομή επί της Ε.Ο. Ηρακλείου - Αγίας Γαλήνης, από έξοδο Αγίων Δέκα (διασταύρωση Γκαγκαλών) -> Αγία Βαρβάρα και τερματισμό στην διασταύρωση Άνω Μουλίων, ώρες 09:30 - 17:00, την Κυριακή 22/10/2023.

Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται μέσω παρακαμπτήριων οδών και σύμφωνα με τις υποδείξεις της Τροχαίας Ηρακλείου.

afisa.jpg

 
Δήμος Γόρτυνας
 
 
 
 
dgortynas-covid-19.jpg

Έργα ΕΣΠΑ

sima-espa.png
Χάρτης Περιοχής
Διαβούλευση για την εκπόνηση Σχεδίου Φόρτισης Ηλεκτρικών Οχημάτων
Εξατομικευμένη Ψυχοκοινωνική Παρέμβαση και Συμβουλευτική για Μαθησιακές Δυσκολίες
Εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών
Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων
Κέντρο Κοινότητας Δήμου Γόρτυνας
ΚΕΠ
ΚΕΔΚΕ
Χρηματοδότηση
INTERMEDIA