Αρχική Γραφείο Τύπου Ανακοινώσεις Με ένα Νέο Υπερσύγχρονο Απορριμματοφόρο Ενισχύθηκε ο Δήμος Γόρτυνας
Με ένα Νέο Υπερσύγχρονο Απορριμματοφόρο Ενισχύθηκε ο Δήμος Γόρτυνας PDF Εκτύπωση

Με ένα νέο υπερσύγχρονο απορριμματοφόρο, που θα συμβάλλει στην άμεση αναβάθμιση της λειτουργίας του τομέα Καθαριότητας και στην ουσιαστική βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών που αφορούν στην αποκομιδή των απορριμμάτων, ενισχύθηκε ο στόλος οχημάτων του Δήμου Γόρτυνας. Η προμήθεια του νέου απορριμματοφόρου, μέσω χρηματοδοτούμενου προγράμματος από το Υπουργείο Εσωτερικών, εντάσσεται στο πλαίσιο της προσπάθειας της δημοτικής αρχής να εκσυγχρονίσει τον εξοπλισμό και τις υποδομές του, με στόχο την αποδοτικότερη λειτουργία των υπηρεσιών του, προς όφελος όλων των δημοτών.

Με το νέο απορριμματοφόρο, επιτυγχάνεται και σημαντική εξοικονόμηση πόρων, καθώς λόγω της τεχνολογίας του καταναλώνει λιγότερα καύσιμα, ενώ δεν θα χρειάζεται να δαπανώνται τόσο μεγάλα ποσά για επισκευές των παλαιών και επιβαρυμένων οχημάτων, που παρουσιάζουν συχνά βλάβες.

«Με την ευκαιρία της προμήθειας του νέου απορριμματοφόρου, θέλω να ευχαριστήσω τους εργαζομένους στον τομέα Καθαριότητας του Δήμου μας, που καταβάλλουν καθημερινά μεγάλη προσπάθεια, για την προστασία της δημόσιας υγείας και του περιβάλλοντος. Πλέον, θα εργάζονται υπό καλύτερες συνθήκες και με περισσότερη ασφάλεια. Έχουμε ακόμα πολλή δουλειά μπροστά μας, ώστε να φθάσουμε στο επιθυμητό επίπεδο. Συνεχίζουμε την προσπάθεια, ενισχύουμε τον στόλο των οχημάτων μας και αναβαθμίζουμε τις επιχειρησιακές δυνατότητες του Δήμου μας, ώστε να γίνουμε πιο αποτελεσματικοί και να βελτιώσουμε την ποιότητα ζωής των δημοτών μας» τόνισε ο Δήμαρχος, Λευτέρης Κοκολάκης.

 

Click image to open!
Click image to open!
Click image to open!
Click image to open!

 
Δήμος Γόρτυνας
 
 
 
 
dgortynas-covid-19.jpg

Έργα ΕΣΠΑ

sima-espa.png
Χάρτης Περιοχής
Διαβούλευση για την εκπόνηση Σχεδίου Φόρτισης Ηλεκτρικών Οχημάτων
Εξατομικευμένη Ψυχοκοινωνική Παρέμβαση και Συμβουλευτική για Μαθησιακές Δυσκολίες
Εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών
Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων
Κέντρο Κοινότητας Δήμου Γόρτυνας
ΚΕΠ
ΚΕΔΚΕ
Χρηματοδότηση
INTERMEDIA