Αρχική Γραφείο Τύπου Ανακοινώσεις Ανακοίνωση – Καταγγελία Σοφίας Χατζάκη – Σφακιανάκη σχετικά με Δολιοφθορές στο Γυμνάσιο Βαγιωνιάς
Ανακοίνωση – Καταγγελία Σοφίας Χατζάκη – Σφακιανάκη σχετικά με Δολιοφθορές στο Γυμνάσιο Βαγιωνιάς PDF Εκτύπωση

«Ακόμα ένα θλιβερό περιστατικό ήρθε να προστεθεί σε μία σειρά από δυσάρεστα γεγονότα που συμβαίνουν το τελευταίο διάστημα στο Γυμνάσιο Βαγιωνιάς. Όπως μας ενημέρωσε ο Διευθυντής του σχολείου, κ. Στέφανος Παναγιωτόπουλος χθες, Πέμπτη 27 Απριλίου, όλες οι εξωτερικές κλειδαριές του Γυμνασίου Βαγιωνιάς καταστράφηκαν από αγνώστους, οι οποίοι έβαλαν σε αυτές κόλλα και μικροαντικείμενα. Αυτή η δολιοφθορά είχε ως αποτέλεσμα να μην είναι δυνατή η πρόσβαση στο κτίριο. Μετά το συμβάν, ο Διευθυντής του σχολείου κατέθεσε μήνυση κατ' αγνώστων στο Α.Τ Φαιστού. Σημειώνεται ότι στο ίδιο σχολείο, πρόσφατα, άγνωστοι έσπασαν σωλήνες αποχέτευσης, ενώ έχουν επίσης αχρηστευθεί βρύσες και έχουν γραφεί υβριστικά συνθήματα στους τοίχους.

Καθώς, μετά από χρόνια εγκατάλειψης και αδιαφορίας για το Γυμνάσιο Βαγιωνιάς, η Δευτεροβάθμια Σχολική Επιτροπή και ο Δήμος Γόρτυνας έκαναν, την τελευταία τριετία, μια μεγάλη προσπάθεια προκειμένου να το επισκευάσουν και να το αναβαθμίσουν ριζικά, είναι τουλάχιστον άδικο και ανήθικο κάποιοι «θερμοκέφαλοι» ή «ανεγκέφαλοι» να προκαλούν ζημιές, η αποκατάσταση των οποίων στερεί οικονομικούς πόρους που θα μπορούσαν να διατεθούν για πράγματα χρήσιμα για τα παιδιά μας.

Ως Δήμος Γόρτυνας και ως Δευτεροβάθμια Σχολική Επιτροπή εξετάζουμε όλες τις πιθανές ενέργειες στις οποίες μπορούμε να προχωρήσουμε, ώστε να αποτρέψουμε παρόμοια περιστατικά στο μέλλον.

Ο σεβασμός προς τα σχολεία μας είναι δείγμα πολιτισμού».

 

Η δημοτική σύμβουλος και Πρόεδρος της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής,

Σοφία Χατζάκη - Σφακιανάκη

 

Click image to open!
Click image to open!
Click image to open!
Click image to open!

 
Δήμος Γόρτυνας
 
 
 
 
dgortynas-covid-19.jpg

Έργα ΕΣΠΑ

sima-espa.png
Χάρτης Περιοχής
Διαβούλευση για την εκπόνηση Σχεδίου Φόρτισης Ηλεκτρικών Οχημάτων
Εξατομικευμένη Ψυχοκοινωνική Παρέμβαση και Συμβουλευτική για Μαθησιακές Δυσκολίες
Εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών
Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων
Κέντρο Κοινότητας Δήμου Γόρτυνας
ΚΕΠ
ΚΕΔΚΕ
Χρηματοδότηση
INTERMEDIA