Αρχική Γραφείο Τύπου Ανακοινώσεις Χρηματοδότηση 100.000 ευρώ για την Προμήθεια και Εγκατάσταση Νέων Μεταλλικών Δεξαμενών
Χρηματοδότηση 100.000 ευρώ για την Προμήθεια και Εγκατάσταση Νέων Μεταλλικών Δεξαμενών PDF Εκτύπωση

 

Ακόμα μία σημαντική χρηματοδότηση, ύψους 100.000 ευρώ, που θα συμβάλλει στην επίλυση των προβλημάτων υδροδότησης των οικισμών του Δήμου μας, εξασφάλισε η δημοτική αρχή. Με απόφαση του Γενικού Γραμματέα Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής του Υπουργείου Ναυτιλίας, Μανώλη Κουτουλάκη, η πρόταση του Δήμου Γόρτυνας για την προμήθεια και εγκατάσταση τεσσάρων (4) νέων μεταλλικών δεξαμενών, με σκοπό την κάλυψη των υδρευτικών αναγκών των Δ.Ε. Γόρτυνας, Αγίας Βαρβάρας, Κόφινα και Ρούβα, εντάχθηκε στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων έτους 2022 της Γενικής Γραμματείας Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής.

«Με την προμήθεια και τοποθέτηση των νέων δεξαμενών, θα αυξηθούν σημαντικά τα διαθέσιμα αποθέματα νερού και θα βελτιωθεί αισθητά η καθημερινότητα των δημοτών μας. Ευχαριστούμε θερμά τον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, κ. Κουτουλάκη, που ανταποκρίθηκε στο αίτημά μας και συνεχίζουμε την προσπάθεια, ώστε να εξασφαλίσουμε και νέες χρηματοδοτήσεις, για την υλοποίηση σημαντικών έργων και παρεμβάσεων σε όλες τις Δημοτικές Ενότητες» τονίζει ο Δήμαρχος, Λευτέρης Κοκολάκης.

 

Σχετικά αρχεία

Αρχείο Pdf (96 KB)

 
Δήμος Γόρτυνας
 
 
 
 
dgortynas-covid-19.jpg

Έργα ΕΣΠΑ

sima-espa.png
Χάρτης Περιοχής
Διαβούλευση για την εκπόνηση Σχεδίου Φόρτισης Ηλεκτρικών Οχημάτων
Εξατομικευμένη Ψυχοκοινωνική Παρέμβαση και Συμβουλευτική για Μαθησιακές Δυσκολίες
Εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών
Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων
Κέντρο Κοινότητας Δήμου Γόρτυνας
ΚΕΠ
ΚΕΔΚΕ
Χρηματοδότηση
INTERMEDIA