Αρχική Γραφείο Τύπου Ανακοινώσεις Πρόσκληση στην 15η Συνεδρίαση (δια Περιφοράς) Έτους 2020 του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Γόρτυνας
Πρόσκληση στην 15η Συνεδρίαση (δια Περιφοράς) Έτους 2020 του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Γόρτυνας PDF Εκτύπωση


ΘΕΜΑ
Πρόσκληση στην 15η συνεδρίαση (δια περιφοράς) έτους 2020 του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Γόρτυνας


Καλείστε να συμμετάσχετε στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, την 7η Ιουλίου 2020, ημέρα Τρίτη ώρα 2:00 το μεσημέρι στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου του Δημαρχείου Γόρτυνας στους Αγίους Δέκα, η οποία θα διεξαχθεί δια περιφοράς, σύμφωνα με την από 11-3-2020 ΠΝΠ (ΦΕΚ Α’ 55/11-3-2020) και τις διατάξεις του άρθρου 67 παρ. 5, όπως έχουν τροποποιηθεί με τις διατάξεις του άρθρου 184 παρ. 1 του Ν. 4635/2019, την εγκ.163/33282/29-05-2020, στο πλαίσιο της λήψης μέτρων αντιμετώπισης των αρνητικών συνεπειών της εμφάνισης του κορωνοϊού COVID-19 και της ανάγκης περιορισμού της διάδοσής του.

Στο παραπάνω διάστημα που έχει οριστεί (2:00μ.μ. έως 3:00μ.μ. την 7η Ιουλίου 2020) οι Δημοτικοί Σύμβουλοι μπορούν να ψηφίσουν όπως εάν ήταν η ψηφοφορία διά ζώσης, με τη διαφορά ότι μπορούν να εκφράσουν τη ψήφο τους (συμφωνώ ή διαφωνώ ή λευκό) με έναν από τους παρακάτω τρόπους, προκειμένου να επιτευχθεί η μεγαλύτερη δυνατή συμμετοχή και να ολοκληρωθεί η διαδικασία χωρίς κανένα κίνδυνο για την υγεία.

 

 1. Με email από προσωπικό λογαριασμό σας προς το email της γραμματείας του δημοτικού συμβουλίου (drouva@otenet.gr)
 1. Με sms από το προσωπικό σας κινητό, προς το κινητό της γραμματείας του δημοτικού συμβουλίου

  Τηλέφωνο Επικοινωνίας

  WIND:6938 327 881
  COSMOTE: 6972 440 490
  Προέδρου: 6983 598 515

Μετά το πέρας της λήξης στις 03:00, καμία ψήφος δεν θα ληφθεί υπόψη.

Οι αποφάσεις που θα ληφθούν θα ανακοινωθούν στο σώμα στη πρώτη συνεδρίαση μετά τη λήξη των μέτρων αποφυγής της διάδοσης του κορωνοϊού.

Απαραίτητη προϋπόθεση για την ανωτέρω διαδικασία είναι η συμμετοχή τουλάχιστον των 2/3 των μελών του δημοτικού συμβουλίου, στα θέματα της ημερήσιας διάταξης, ως παρακάτω:

 

ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ

 1. Απόφαση Δημοτικού συμβουλίου για την πρόσληψη των υδρονομέων & εποπτών άρδευσης.
 2. Αιτήµατα Ερασιτεχνικών Ποδοσφαιρικών Σωματείων του ∆ήµου µας για παραχώρηση των γηπέδων ποδοσφαίρου, ως έδρες των ομάδων τους.
 3. Απόφαση για  την ανόρυξη και το ιδιοκτησιακό καθεστώς υδρευτικής γεώτρησης στη θέση “Ξερόκαμπος-Τυλλιανάκη” της Κοινότητας  Αγίων Δέκα του δήμου μας.
 4. Απόφαση για  τη χορήγηση άδειας αρδευτικής χρήσης νερού στο δήμο μας για την απαλλοτριωμένη γεώτρηση του έργου “Φράγμα Πλακιώτισσας Μεσσαράς Ηρακλείου Κρήτης” στη θέση “Βαθιάδες” του οικισμού Αποϊνι της Κοινότητας Σοκαρά της Δ.Ε. Κόφινα του δήμου μας.
 5. Κοπή πεύκων στην είσοδο του Δημοτικού Σχολείου Λουρών της Κοινότητας Λουρών του δήμου μας, λόγω αλλεργιών που προκαλούν σε παιδιά και περίοικους.
 6. Μεταφορά των έργων που είχαν ενταχθεί στο πρόγραμμα «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ Ι» και είναι δικαιούχος ο Δήμος μας, στο πρόγραμμα «ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ».
 7. Σύμφωνη γνώμη  για την υποβολή αιτήματος του Δήμου Γόρτυνας στο πρόγραμμα «ΕΚΠΟΝΗΣΗ ΤΟΠΙΚΩΝ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΚΩΝ ΣΧΕΔΙΩΝ (ΤΠΣ)»  του Υπουργείου Περιβάλλοντος  & Ενέργειας.
 8. Έγκριση ανασύνταξης τευχών δημοπράτησης της πράξης «ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΔΡΟΜΟΥ ΟΙΚΙΣΜΟΥ ΓΚΑΓΚΑΛΩΝ ΔΗΜΟΥ ΓΟΡΤΥΝΑΣ (κωδικός ΟΠΣΑΑ  0010893449).
 9. Έγκριση Μνημονίου Συνεργασίας μεταξύ του Δ. Γόρτυνας και της ΕΦ.Α.Η για τη διενέργεια δοκιμαστικού ανασκαφικού ελέγχου στο πλαίσιο εκτέλεσης του έργου «Επέκταση υφιστάμενου κοιμητηρίου οικισμού Αγίων Δέκα Δ. Γόρτυνας».

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

ΠΕΛΕΚΑΝΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

 

Σχετικά Αρχεία


Πρόσκληση - Αρχείο pdf (117 KB)

 
Δήμος Γόρτυνας
 
 
 
 
dgortynas-covid-19.jpg

Έργα ΕΣΠΑ

sima-espa.png
Χάρτης Περιοχής
Διαβούλευση για την εκπόνηση Σχεδίου Φόρτισης Ηλεκτρικών Οχημάτων
Εξατομικευμένη Ψυχοκοινωνική Παρέμβαση και Συμβουλευτική για Μαθησιακές Δυσκολίες
Εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών
Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων
Κέντρο Κοινότητας Δήμου Γόρτυνας
ΚΕΠ
ΚΕΔΚΕ
Χρηματοδότηση
INTERMEDIA