Αρχική Γραφείο Τύπου Δελτία Τύπου Ενημέρωση από τον Αντιδήμαρχο της Δ.Ε. Αγίας Βαρβάρας, Στέλιο Μαυρίδη, για Φαινόμενα Υδροκλοπής και Παράκληση για αποφυγή της άσκοπης κατανάλωσης νερού τις ημέρες του καύσωνα
Ενημέρωση από τον Αντιδήμαρχο της Δ.Ε. Αγίας Βαρβάρας, Στέλιο Μαυρίδη, για Φαινόμενα Υδροκλοπής και Παράκληση για αποφυγή της άσκοπης κατανάλωσης νερού τις ημέρες του καύσωνα PDF Εκτύπωση

 

stelios-mavridis.jpg

 

«Τις τελευταίες ημέρες, καταγράφονται (και) στην Δ.Ε. Αγίας Βαρβάρας πολύ υψηλές θερμοκρασίες και, όπως είναι φυσικό, υπάρχουν αυξημένες ανάγκες σε νερό.

Είναι λυπηρό το γεγονός ότι, το τελευταίο χρονικό διάστημα, κατόπιν ελέγχων, οι υπηρεσίες του Δήμου έχουν καταγράψει αρκετά περιστατικά υδροκλοπής.

Οι έλεγχοι θα συνεχιστούν τις επόμενες ημέρες και, σε περιπτώσεις που διαπιστώνονται παραβάσεις, θα επιβάλλονται πρόστιμα, όπως προβλέπει ο σχετικός κανονισμός του Δήμου.

Ευχαριστώ θερμά όλους τους συνδημότες και συνδημότισσες, που, σεβόμενοι τις ανάγκες όλων μας, αποφεύγουν, ιδιαιτέρως τις ημέρες του καύσωνα, την άσκοπη κατανάλωση νερού. Σας παρακαλώ να δείξουμε όλοι την απαιτούμενη προσοχή, για όσο διατηρηθούν οι πολύ υψηλές θερμοκρασίες».


 

 
Δήμος Γόρτυνας
 
 
 
 
dgortynas-covid-19.jpg

Έργα ΕΣΠΑ

sima-espa.png
Χάρτης Περιοχής
Διαβούλευση για την εκπόνηση Σχεδίου Φόρτισης Ηλεκτρικών Οχημάτων
Εξατομικευμένη Ψυχοκοινωνική Παρέμβαση και Συμβουλευτική για Μαθησιακές Δυσκολίες
Εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών
Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων
Κέντρο Κοινότητας Δήμου Γόρτυνας
ΚΕΠ
ΚΕΔΚΕ
Χρηματοδότηση
INTERMEDIA