Αρχική Γραφείο Τύπου Ανακοινώσεις Πρόσκληση στην 2η Ειδική Συνεδρίαση (δια Περιφοράς) Έτους 2021 του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Γόρτυνας
Πρόσκληση στην 2η Ειδική Συνεδρίαση (δια Περιφοράς) Έτους 2021 του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Γόρτυνας PDF Εκτύπωση

ΠΡΟΣ:
 1. Το Δήμαρχο κ. Κοκολάκη Ελευθέριο.
 2. Τους κ. Αντιδημάρχους
 3. Τους κ. Δημοτικούς Συμβούλους
 4. Τους κ. Προέδρους Τοπικών Κοινοτήτων & Συμβουλίων:
  • Δ. Ε. ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ
  • Δ. Ε. ΓΟΡΤΥΝΑΣ
  • Δ. Ε. ΚΟΦΙΝΑ
  • Δ. Ε. ΡΟΥΒΑ
 5. Τους Διευθυντές Υπηρεσιών του Δήμου:
  • Τεχνικής Υπηρεσίας
  • Διοικητικής & Οικονομικής Υπηρεσίας

Καλείστε να συμμετάσχετε στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, την 8η Μαρτίου 2021, ημέρα Δευτέρα ώρα 2:00 το μεσημέρι στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου του Δημαρχείου Γόρτυνας στους Αγίους Δέκα, η οποία θα διεξαχθεί δια περιφοράς, σύμφωνα με την από 11-3-2020 ΠΝΠ (ΦΕΚ Α’ 55/11-3-2020) και τις διατάξεις του άρθρου 67 παρ. 5, όπως έχουν τροποποιηθεί με τις διατάξεις του άρθρου 184 παρ. 1 του Ν. 4635/2019, την εγκ.163/33282/29-05-2020, στο πλαίσιο της λήψης μέτρων αντιμετώπισης των αρνητικών συνεπειών της εμφάνισης του κορωνοϊού COVID-19 και της ανάγκης περιορισμού της διάδοσής του.

Στο παραπάνω διάστημα που έχει οριστεί (2:00μ.μ. έως 3:00μ.μ. την 8η Μαρτίου 2021 ) οι Δημοτικοί Σύμβουλοι μπορούν να ψηφίσουν όπως εάν ήταν η ψηφοφορία διά ζώσης, με τη διαφορά ότι μπορούν να εκφράσουν τη ψήφο τους (συμφωνώ ή διαφωνώ ή λευκό) με έναν από τους παρακάτω τρόπους, προκειμένου να επιτευχθεί η μεγαλύτερη δυνατή συμμετοχή και να ολοκληρωθεί η διαδικασία χωρίς κανένα κίνδυνο για την υγεία.
 1. Με email από προσωπικό λογαριασμό σας προς το email της γραμματείας του δημοτικού συμβουλίου ( Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. ).
 2. Με sms από το προσωπικό σας κινητό, προς το κινητό της γραμματείας του δημοτικού συμβουλίου (WIND: 6938 327 881 COSMOTE: 6972 440 490) ή προς το κινητό του Προέδρου (6983 598 515).

Μετά το πέρας της λήξης στις 3:00, καμία ψήφος δεν θα ληφθεί υπόψη.

Οι αποφάσεις που θα ληφθούν θα ανακοινωθούν στο σώμα στη πρώτη συνεδρίαση μετά τη λήξη των μέτρων αποφυγής της διάδοσης του κορωνοϊού.

Απαραίτητη προϋπόθεση για την ανωτέρω διαδικασία είναι η συμμετοχή τουλάχιστον των 2/3 των μελών του δημοτικού συμβουλίου, στα θέματα της ημερήσιας διάταξης, ως παρακάτω:

ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ

 1. Α: Ψήφιση Προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2021, σύμφωνα με το  έγγραφο του Παρατηρητηρίου Οικονομικής Αυτοτέλειας των Ο.Τ.Α..

  Β: Έγκριση σύναψης Προγραμματικής Συμφωνίας οικονομικής υποστήριξης μεταξύ του Υπουργού Εσωτερικών και του Δήμου Γόρτυνας σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 200 και 210 του Ν. 4555/2018 για την χρηματοδότηση του ελλείμματος .

  Γ: Εξουσιοδότηση του Δημάρχου Γόρτυνας για την υπογραφή της Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ του Υπουργού Εσωτερικών και του Δήμου Γόρτυνας.

 

Επειδή η ύλη των αναλυτικών εντύπων του πρ/σμού είναι πολυσέλιδη και για να μοιραστεί σε κάθε μέλος του Συμβουλίου και σε κάθε Πρόεδρο Κοινότητας, θα πρέπει να γίνει αναπαραγωγή χιλιάδων φωτοαντιγράφων και αυτό δεν είναι δυνατόν να υλοποιηθεί, θα δοθεί μόνο στους αρχηγούς των παρατάξεων του Δημοτικού Συμβουλίου, τους Ανεξάρτητους Δημοτικούς Συμβούλους και στους υπόλοιπους θα δοθεί ανακεφαλαίωση.

 

Αν κάποιος Δημοτικός Σύμβουλος ή Πρόεδρος Κοινότητας θέλει να παραλάβει όλα τα αναλυτικά έντυπα, να απευθυνθεί στην Γραμματεία Δημοτικού Συμβουλίου, αρμόδιος υπάλληλος Κ.Ζαμπετάκης, τηλ.2892 340319.


Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

ΠΕΛΕΚΑΝΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Σχετικά αρχεία

Πρόσκληση - Αρχείο pdf ( 181 KB)

 

 
Δήμος Γόρτυνας
 
 
 
 
dgortynas-covid-19.jpg

Έργα ΕΣΠΑ

sima-espa.png
Χάρτης Περιοχής
Διαβούλευση για την εκπόνηση Σχεδίου Φόρτισης Ηλεκτρικών Οχημάτων
Εξατομικευμένη Ψυχοκοινωνική Παρέμβαση και Συμβουλευτική για Μαθησιακές Δυσκολίες
Εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών
Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων
Κέντρο Κοινότητας Δήμου Γόρτυνας
ΚΕΠ
ΚΕΔΚΕ
Χρηματοδότηση
INTERMEDIA