Αρχική Γραφείο Τύπου Δελτία Τύπου Ξεκίνησαν οι Εργασίες Αποπεράτωσης του Αύλειου Χώρου στο Κουκουράκειο Γηροκομείο
Ξεκίνησαν οι Εργασίες Αποπεράτωσης του Αύλειου Χώρου στο Κουκουράκειο Γηροκομείο PDF Εκτύπωση

Ακόμα ένα σημαντικό έργο που παρέμενε «βαλτωμένο» εδώ και χρόνια κατάφερε να ξεμπλοκάρει η δημοτική αρχή, καθώς ξεκίνησαν σήμερα οι εργασίες διαμόρφωσης του αύλειου χώρου του Κουκουράκειου Γηροκομείου, στους Αγίους Δέκα.

Αξιοποιώντας την σχετική χρηματοδότηση, που ήταν διαθέσιμη από το 2017 (!), η δημοτική αρχή, αφού ολοκλήρωσε όλες τις προβλεπόμενες διαδικασίες για την δημοπράτηση του έργου, προχωράει σήμερα στην αποπεράτωση του αύλειου χώρου, ώστε να καταστεί λειτουργικός. (Σημειώνεται ότι η κατασκευή του Κουκουράκειου Γηροκομείου ξεκίνησε επί δημαρχίας Δαριβιανάκη και τα τελευταία χρόνια το έργο δεν προχώρησε).

Η συνολική επιφάνεια που διαμορφώνεται είναι 1.912 τ.μ. και μεταξύ των προβλεπόμενων εργασιών περιλαμβάνονται: χωματουργικά, σκυροδέματα, κιγκλιδώματα – περιφράξεις, επιστρώσεις με πλάκες και μάρμαρο, φωτισμός και απορροή ομβρίων υδάτων. Το Κουκουράκειο Γηροκομείο επισκέφθηκε ο αντιδήμαρχος της Δ.Ε. Γόρτυνας, Κωνσταντίνος Τσικνάκης, που ενημερώθηκε για την εξέλιξη των εργασιών από τον ανάδοχο του έργου.

 

Click image to open!
Click image to open!
Click image to open!
 
Δήμος Γόρτυνας
 
 
 
 
dgortynas-covid-19.jpg

Έργα ΕΣΠΑ

sima-espa.png
Χάρτης Περιοχής
Διαβούλευση για την εκπόνηση Σχεδίου Φόρτισης Ηλεκτρικών Οχημάτων
Εξατομικευμένη Ψυχοκοινωνική Παρέμβαση και Συμβουλευτική για Μαθησιακές Δυσκολίες
Εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών
Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων
Κέντρο Κοινότητας Δήμου Γόρτυνας
ΚΕΠ
ΚΕΔΚΕ
Χρηματοδότηση
INTERMEDIA