Αρχική Γραφείο Τύπου Ανακοινώσεις Χρηματοδότηση 60.000 ευρώ για Αντικατάσταση Δικτύου Ύδρευσης του Οικισμού Τρυπητών της Τ.Κ. Πλατάνου
Χρηματοδότηση 60.000 ευρώ για Αντικατάσταση Δικτύου Ύδρευσης του Οικισμού Τρυπητών της Τ.Κ. Πλατάνου PDF Εκτύπωση

Ακόμα μια σημαντική παρέμβαση στον τομέα της ύδρευσης δρομολογεί η δημοτική αρχή, που διασφάλισε χρηματοδότηση ύψους 60.000 ευρώ από το Πρόγραμμα Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΠΠΑ 2021 - 2025) της Περιφέρειας Κρήτης για την αντικατάσταση του δικτύου ύδρευσης του οικισμού Τρυπητών, της Τ.Κ. Πλατάνου. Το παλαιό δίκτυο αποτελείται από αμιαντοσωλήνες, οι οποίοι θα αντικατασταθούν με σωληνώσεις νέου τύπου, κατάλληλων προδιαγραφών, για την προστασία της δημόσιας υγείας. Παράλληλα, θα αντιμετωπιστούν και προβλήματα διαρροών που παρουσιάζονται, λόγω της παλαιότητας του υφιστάμενου δικτύου.

«Από την αρχή της θητείας μας, ξεκινήσαμε μια μεγάλη προσπάθεια με στόχο την επίλυση χρόνιων προβλημάτων στον τομέα της ύδρευσης. Βήμα - βήμα, με σημαντικές χρηματοδοτήσεις, νέα δίκτυα, νέες γεωτρήσεις και δεξαμενές, αναβαθμίζουμε τις υποδομές μας. Έχουμε ακόμα πολλή δουλειά μπροστά μας, συνεχίζουμε με την ίδια σοβαρότητα και υπευθυνότητα» τονίζει ο Δήμαρχος, Λευτέρης Κοκολάκης.

dimarxeio.jpg

 
Δήμος Γόρτυνας
 
 
 
 
dgortynas-covid-19.jpg

Έργα ΕΣΠΑ

sima-espa.png
Χάρτης Περιοχής
Διαβούλευση για την εκπόνηση Σχεδίου Φόρτισης Ηλεκτρικών Οχημάτων
Εξατομικευμένη Ψυχοκοινωνική Παρέμβαση και Συμβουλευτική για Μαθησιακές Δυσκολίες
Εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών
Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων
Κέντρο Κοινότητας Δήμου Γόρτυνας
ΚΕΠ
ΚΕΔΚΕ
Χρηματοδότηση
INTERMEDIA