Αρχική Γραφείο Τύπου Ανακοινώσεις Ολοκληρώθηκε η Στατική Ενίσχυση του Γυμνασίου – Λυκείου Αγίας Βαρβάρας
Ολοκληρώθηκε η Στατική Ενίσχυση του Γυμνασίου – Λυκείου Αγίας Βαρβάρας PDF Εκτύπωση

Ξεκινούν άμεσα οι εργασίες ενεργειακής αναβάθμισης.

Στην τελική ευθεία μπαίνει το μεγάλο έργο της αποκατάστασης του Γυμνασίου - Λυκείου Αγίας Βαρβάρας, καθώς ολοκληρώθηκαν οι εργασίες στατικής ενίσχυσης των κτιριακών εγκαταστάσεων. Ολοκληρώνονται, επίσης, τα επόμενα 24ωρα, οι εργασίες διαμόρφωσης του εξωτερικού χώρου και μικρές παρεμβάσεις εντός του κτιρίου και ξεκινάει άμεσα η επόμενη εργολαβία, που αφορά σε παρεμβάσεις ενεργειακής αναβάθμισης (θερμοπροσόψεις, αντικατάσταση κουφωμάτων, τοποθέτηση αντλίας θερμότητας και φωτοβολταϊκών στην οροφή κλπ.), ώστε το Γυμνάσιο - Λύκειο Αγίας Βαρβάρας να πάρει την τελική του μορφή.

Σημειώνεται ότι, σε αντίθεση με τις εργασίες στατικής ενίσχυσης, όπου προέκυψαν περαιτέρω εργασίες οι οποίες ήταν αδύνατο να προβλεφθούν κατά την αρχική μελέτη, οι εργασίες ενεργειακής αναβάθμισης, λόγω της φύσης τους, αναμένεται να ολοκληρωθούν εντός του προβλεπόμενου χρονοδιαγράμματος. Στόχος είναι οι μαθητές και εκπαιδευτικοί να επιστρέψουν στις τάξεις τους, τέλος του 2023 - αρχές 2024.

Ευχαριστούμε θερμά όλους όσοι συμβάλλουν στην υλοποίηση ενός τόσο σημαντικού, σύνθετου και απαιτητικού έργου και, συνολικά, την τοπική κοινωνία, τους μαθητές, τους γονείς, τους εκπαιδευτικούς, τους εργαζομένους στην καθαριότητα των σχολικών μονάδων, για την συνεργασία, την κατανόηση και την υπομονή τους. Τους διαβεβαιώνουμε ότι το τελικό αποτέλεσμα θα δικαιώσει την προσπάθεια που, όλοι μαζί, καταβάλλουμε, ώστε να παρέχουμε στα παιδιά μας ένα σχολικό περιβάλλον σύγχρονο και απολύτως ασφαλές.

Click image to open!
Click image to open!

 
Δήμος Γόρτυνας
 
 
 
 
dgortynas-covid-19.jpg

Έργα ΕΣΠΑ

sima-espa.png
Χάρτης Περιοχής
Διαβούλευση για την εκπόνηση Σχεδίου Φόρτισης Ηλεκτρικών Οχημάτων
Εξατομικευμένη Ψυχοκοινωνική Παρέμβαση και Συμβουλευτική για Μαθησιακές Δυσκολίες
Εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών
Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων
Κέντρο Κοινότητας Δήμου Γόρτυνας
ΚΕΠ
ΚΕΔΚΕ
Χρηματοδότηση
INTERMEDIA