Αρχική Γραφείο Τύπου Ανακοινώσεις Με Επιτυχία Πραγματοποιήθηκε η Καλοκαιρινή Γιορτή της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Μεσαράς "Αστερίωνας"
Με Επιτυχία Πραγματοποιήθηκε η Καλοκαιρινή Γιορτή της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Μεσαράς "Αστερίωνας" PDF Εκτύπωση

Την καλοκαιρινή γιορτή της για την ολοκλήρωση της σεζόν πραγματοποίησε η Ακαδημία Ποδοσφαίρου Μεσαράς «Αστερίωνας». Σε μια όμορφη εκδήλωση, που περιελάμβανε παιχνίδια βασισμένα στο ποδόσφαιρο και βραβεύσεις, απονεμήθηκαν αναμνηστικοί έπαινοι στα παιδιά της ακαδημίας. Ακολούθησε κέρασμα, που είχαν επιμεληθεί οι μητέρες των παιδιών της ακαδημίας.

Τις βραβεύσεις έκαναν ο αντιδήμαρχος της Δ.Ε. Κόφινα και αρμόδιος για θέματα Αθλητισμού, Γιώργος Κουμιανάκης, η διαχειρίστρια των Σχολικών Επιτροπών Δήμου Γόρτυνας, Μαρία Σφακιανάκη - Ντελάκη, ο πρόεδρος της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Μεσαράς «Αστερίωνας», Γιάννης Σαριδάκης, η γραμματέας της ακαδημίας, Μαρία Κατσαμάνη, και η Β΄ έφορος, Μαρία Σέγκου.

Σημειώνεται ότι, την Δευτέρα 3 Ιουλίου, στο γήπεδο Βώρων, του Δήμου Φαιστού, θα πραγματοποιηθεί, με την υποστήριξη της Περιφέρειας Κρήτης, η τελετή λήξης του πρωταθλήματος Ακαδημιών στο οποίο συμμετείχαν οι Ακαδημίες Ποδοσφαίρου Μεσαράς «Αστερίωνας», Γόρτυνας, Αθλητικής Ένωσης Μοιρών, Αθλητικής Ένωσης Φαιστού, Ζαρού και Α.Ο. Τυμπακίου. Ένα πρωτάθλημα στο οποίο δεν κρατήθηκε βαθμολογία, καθώς όλοι οι συμμετέχοντες είναι νικητές! Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, που θα ξεκινήσει στις 18:00 με παιχνίδια που έχουν ως βάση το ποδόσφαιρο, θα απονεμηθούν κύπελλα, μετάλλια, αναμνηστικές πλακέτες και θα μοιραστούν αναμνηστικά μπλουζάκια. Οι βραβεύσεις αναμένεται να ξεκινήσουν στις 20:30.

 

Click image to open!
Click image to open!
Click image to open!
Click image to open!
Click image to open!
Click image to open!

 
Δήμος Γόρτυνας
 
 
 
 
dgortynas-covid-19.jpg

Έργα ΕΣΠΑ

sima-espa.png
Χάρτης Περιοχής
Διαβούλευση για την εκπόνηση Σχεδίου Φόρτισης Ηλεκτρικών Οχημάτων
Εξατομικευμένη Ψυχοκοινωνική Παρέμβαση και Συμβουλευτική για Μαθησιακές Δυσκολίες
Εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών
Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων
Κέντρο Κοινότητας Δήμου Γόρτυνας
ΚΕΠ
ΚΕΔΚΕ
Χρηματοδότηση
INTERMEDIA