Αρχική Γραφείο Τύπου Ανακοινώσεις Ο κ. ΚΟΚ Ταξιδεύει στην Αγία Βαρβάρα
Ο κ. ΚΟΚ Ταξιδεύει στην Αγία Βαρβάρα PDF Εκτύπωση

 

Η Τροχαία Ηρακλείου, στο πλαίσιο της καμπάνιας ενημέρωσης των μαθητών για την οδική ασφάλεια που υλοποιεί σε συνεργασία με την Περιφέρεια Κρήτης, «προσκαλεί» τον... κύριο ΚΟΚ στην Αγία Βαρβάρα (πλατεία Ι.Ν. Αγ. Βαρβάρας), την Τρίτη 2/8, στις 18:30, για μια σειρά από εκπαιδευτικές δραστηριότητες και βιωματικά παιχνίδια.
Η δράση, με τίτλο «Ο κ. ΚΟΚ στο Survivor ταξιδεύει», που θα πραγματοποιηθεί με την συμμετοχή εξειδικευμένου προσωπικού της Τροχαίας και με την στήριξη του Δήμου Γόρτυνας, έχει ως στόχο να εμπλουτίσει τις γνώσεις των παιδιών για τον Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας και να συμβάλει στην εκμάθηση των βασικών κανόνων συμπεριφοράς κατά την κυκλοφορία στους δρόμους, με έναν διαδραστικό τρόπο, που συνδυάζει την γνώση και την ψυχαγωγία.
Μεταξύ άλλων, το πρόγραμμα περιλαμβάνει παιχνίδια όπως: bowling, μπάσκετ, κρίκους, στόχους, εκπαιδευτικά κουίζ, χρήση ειδικών γυαλιών προσομοίωσης μέθης, γνωριμία με τα σήματα, ποδήλατο με χρήση προστατευτικού εξοπλισμού, αλλά και γνωριμία με τα οχήματα της Ελληνικής Αστυνομίας (περιπολικά κλπ.). Τα παιδιά θα ενημερωθούν, επίσης, για τους κινδύνους που εγκυμονεί η οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ, καθώς και για την σημασία της χρήσης κράνους και ζώνης ασφαλείας.

Σε όλα τα παιδιά θα δοθούν αναμνηστικά δώρα - έπαθλα.

o-k-kok-taxidevei-stin-agia-varvara.jpg
 
Δήμος Γόρτυνας
 
 
 
 
dgortynas-covid-19.jpg

Έργα ΕΣΠΑ

sima-espa.png
Χάρτης Περιοχής
Διαβούλευση για την εκπόνηση Σχεδίου Φόρτισης Ηλεκτρικών Οχημάτων
Εξατομικευμένη Ψυχοκοινωνική Παρέμβαση και Συμβουλευτική για Μαθησιακές Δυσκολίες
Εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών
Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων
Κέντρο Κοινότητας Δήμου Γόρτυνας
ΚΕΠ
ΚΕΔΚΕ
Χρηματοδότηση
INTERMEDIA