Αρχική Γραφείο Τύπου Ανακοινώσεις Ενημερωτική Συνάντηση στο Ασήμι για την Εκπόνηση Θεματικού Σχεδίου Διαχείρισης για τους Τομείς της Γεωργίας και Κτηνοτροφίας στην Περιοχή των Αστερουσίων
Ενημερωτική Συνάντηση στο Ασήμι για την Εκπόνηση Θεματικού Σχεδίου Διαχείρισης για τους Τομείς της Γεωργίας και Κτηνοτροφίας στην Περιοχή των Αστερουσίων PDF Εκτύπωση

Η ΟΙΚΟΜ ΕΠΕ σε συνεργασία με την Διεύθυνση Αγροτικής Ανάπτυξης της Περιφέρειας Κρήτης, διοργανώνει ενημερωτική συνάντηση - διαβούλευση, την Τετάρτη 8 Ιουνίου, στις 19:00, στο Γενικό Λύκειο Ασημίου, στο πλαίσιο του έργου «Εκπόνηση θεματικού σχεδίου διαχείρισης για τον τομέα της γεωργίας και της κτηνοτροφίας σε προστατευόμενες περιοχές της Περιφέρειας Κρήτης» και ειδικότερα για την περιοχή των Αστερουσίων.

Στόχος του έργου είναι ο σχεδιασμός ολοκληρωμένων μέτρων, δράσεων και πρακτικών για τον αγροτικό χώρο, με γνώμονα την υποστήριξη των γεωργών και κτηνοτρόφων για την υιοθέτηση της αειφορίας στην παραγωγική διαδικασία.

Το έργο υλοποιείται για πρώτη φορά στην χώρα μας και αποτελεί μια πιλοτική προσέγγιση σύνδεσης της αγροτικής δραστηριότητας (γεωργία και κτηνοτροφία) με την βιοποικιλότητα.

Ο διάλογος με τους χρήστες και τους φορείς είναι αναγκαίος, ώστε στο πλαίσιο του έργου να σχεδιαστούν και να προταθούν εξειδικευμένα μέτρα υποστήριξης των γεωργών και κτηνοτρόφων που δραστηριοποιούνται εντός των προστατευόμενων περιοχών.

Στις συναντήσεις θα ληφθούν τα απαραίτητα υγειονομικά μέτρα, όπως ισχύουν στην παρούσα φάση για την διαχείριση της πανδημίας COVID-19.

enimerotiki-synantisi-sto-asimi.jpg

 
Δήμος Γόρτυνας
 
 
 
 
dgortynas-covid-19.jpg

Έργα ΕΣΠΑ

sima-espa.png
Χάρτης Περιοχής
Διαβούλευση για την εκπόνηση Σχεδίου Φόρτισης Ηλεκτρικών Οχημάτων
Εξατομικευμένη Ψυχοκοινωνική Παρέμβαση και Συμβουλευτική για Μαθησιακές Δυσκολίες
Εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών
Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων
Κέντρο Κοινότητας Δήμου Γόρτυνας
ΚΕΠ
ΚΕΔΚΕ
Χρηματοδότηση
INTERMEDIA