Αρχική Γραφείο Τύπου Ανακοινώσεις Ο Δήμος Γόρτυνας συμμετέχει στον συμβολικό αποκλεισμό του παλαιού οδικού δικτύου Ηρακλείου – Μεσαράς
Ο Δήμος Γόρτυνας συμμετέχει στον συμβολικό αποκλεισμό του παλαιού οδικού δικτύου Ηρακλείου – Μεσαράς PDF Εκτύπωση

 

 

Ο Δήμος Γόρτυνας, σε συνεργασία με τον Δήμο Φαιστού και φορείς της ευρύτερης περιοχής, συμμετέχει στον συμβολικό αποκλεισμό του παλαιού οδικού δικτύου Ηρακλείου – Μεσαράς, στο ύψος του κόμβου Καστελίου (όρια Δήμων Γόρτυνας και Φαιστού), την Τρίτη 10 Μαΐου, ώρα 13:00, με σκοπό την αφύπνιση των συναρμόδιων υπηρεσιών για τις καθυστερήσεις που παρατηρούνται στην αποκατάσταση των ζημιών στην νέα Ε.Ο. Ηρακλείου – Μοιρών.
«Σε συνεννόηση με τον Δήμαρχο Φαιστού, κ. Γρηγόρη Νικολιδάκη, συμμετέχουμε σε αυτή την συμβολική δράση, με στόχο να αναδείξουμε την αναγκαιότητα άμεσης αποκατάστασης της νέας Ε.Ο. Ηρακλείου – Μοιρών. Η κατάσταση που έχει διαμορφωθεί, εξαιτίας των καθιζήσεων, πλήττει σοβαρά την τοπική οικονομία, τον αγροτικό – κτηνοτροφικό κλάδο, τις επιχειρήσεις και τον τουρισμό και δυσχεραίνει την καθημερινότητα των δημοτών μας. Ο δρόμος πρέπει να ανοίξει το ταχύτερο δυνατό, δεν υπάρχει περιθώριο για άλλη καθυστέρηση» επισημαίνει ο Δήμαρχος, Λευτέρης Κοκολάκης.
 
Δήμος Γόρτυνας
 
 
 
 
dgortynas-covid-19.jpg

Έργα ΕΣΠΑ

sima-espa.png
Χάρτης Περιοχής
Διαβούλευση για την εκπόνηση Σχεδίου Φόρτισης Ηλεκτρικών Οχημάτων
Εξατομικευμένη Ψυχοκοινωνική Παρέμβαση και Συμβουλευτική για Μαθησιακές Δυσκολίες
Εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών
Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων
Κέντρο Κοινότητας Δήμου Γόρτυνας
ΚΕΠ
ΚΕΔΚΕ
Χρηματοδότηση
INTERMEDIA