Αρχική Γραφείο Τύπου Ανακοινώσεις Στον Παιδικό Σταθμό και στο Δημοτικό Σχολείο Αγίας Βαρβάρας για τον Αγιασμό, ο Δήμαρχος Γόρτυνας, Λευτέρης Κοκολάκης
Στον Παιδικό Σταθμό και στο Δημοτικό Σχολείο Αγίας Βαρβάρας για τον Αγιασμό, ο Δήμαρχος Γόρτυνας, Λευτέρης Κοκολάκης PDF Εκτύπωση

 

Με όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας, ακολουθώντας τις οδηγίες του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ), του υπουργείου Υγείας και του υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, υποδέχθηκαν τα σχολεία του Δήμου Γόρτυνας τους μαθητές, για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς.

Οι μάσκες και τα παγουρίνο που παρέλαβε ο Δήμος Γόρτυνας το περασμένο Σάββατο, από την ΚΕΔΕ, διανεμήθηκαν εγκαίρως σε όλα τα σχολεία και μοιράστηκαν στα παιδιά, ενώ σε όλους τους χώρους των σχολικών μονάδων είναι διαθέσιμα και τα απαραίτητα αντισηπτικά.

Ο Δήμαρχος Γόρτυνας, Λευτέρης Κοκολάκης, που επισκέφθηκε τον Παιδικό Σταθμό και το Δημοτικό Σχολείο Αγίας Βαρβάρας για τον καθιερωμένο αγιασμό, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Με την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, που είναι ιδιαίτερη και απαιτητική για όλους μας, εύχομαι σε όλους τους μαθητές να έχουν υγεία και δημιουργική πορεία, με γνώσεις και εμπειρίες που θα τους φανούν πολύτιμες στο μέλλον. Καλή δύναμη και στους εκπαιδευτικούς, τους εργαζομένους στην καθαριότητα των σχολείων μας και στους γονείς, που όχι μόνο θα βρίσκονται συνεχώς δίπλα στα παιδιά, αλλά θα έχουν και καθοριστικό ρόλο στην τήρηση των προληπτικών μέτρων, στις πρωτόγνωρες συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί εξαιτίας του Covid-19.

Ως δημοτική αρχή, έχουμε λάβει όλα τα αναγκαία μέτρα για την προστασία των μελών της εκπαιδευτικής κοινότητας και θα δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας, προκειμένου να τους προσφέρουμε ένα, όσο το δυνατόν, πιο σύγχρονο και ασφαλές σχολικό περιβάλλον. Καλή σχολική χρονιά.

agiasmos-lefteris_kokolakis.jpg
 
Δήμος Γόρτυνας
 
 
 
 
dgortynas-covid-19.jpg

Έργα ΕΣΠΑ

sima-espa.png
Χάρτης Περιοχής
Διαβούλευση για την εκπόνηση Σχεδίου Φόρτισης Ηλεκτρικών Οχημάτων
Εξατομικευμένη Ψυχοκοινωνική Παρέμβαση και Συμβουλευτική για Μαθησιακές Δυσκολίες
Εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών
Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων
Κέντρο Κοινότητας Δήμου Γόρτυνας
ΚΕΠ
ΚΕΔΚΕ
Χρηματοδότηση
INTERMEDIA