problems clearing cache file /var/www/vhosts/gortyna.gov.gr/httpdocs/cache/refTableSQL/8b2e883e845bd8cd8e47cc8ed7687c89problems clearing cache file /var/www/vhosts/gortyna.gov.gr/httpdocs/cache/refTableSQL/8f038962ea81c1cf2bbe6bee0db42642problems clearing cache file /var/www/vhosts/gortyna.gov.gr/httpdocs/cache/refTableSQL/51f45cf10a0be8842c8e0a86769c3316
Στην Προμήθεια Κάδων για Ογκώδη Αντικείμενα Προχώρησε η Δημοτική Αρχή |
![]() |
![]() |
Λύση στο χρόνιο πρόβλημα της διαχείρισης απορριμμάτων μεγάλου όγκου (κλαδέματα, μπάζα, στρώματα, έπιπλα, υπολείμματα χωματουργικών εργασιών κλπ.) δίνει η δημοτική αρχή, με την προμήθεια μεταλλικών κάδων χωρητικότητας 8 κυβικών, που θα τοποθετηθούν το επόμενο διάστημα σε κατάλληλα σημεία συγκέντρωσης απορριμμάτων/ογκωδών αντικειμένων, εξυπηρετώντας τις ανάγκες των κατοίκων όλων των οικισμών του Δήμου Γόρτυνας.
Η τοποθέτηση των κάδων θα ξεκινήσει σε λίγες εβδομάδες, καθώς έχει ήδη δρομολογηθεί και αναμένεται η παραλαβή ειδικού οχήματος, που θα διαθέτει ανυψωτικό σύστημα για την φορτοεκφόρτωσή τους. Η συγκεκριμένη προμήθεια εντάσσεται στον συνολικό σχεδιασμό της δημοτικής αρχής για την διαχείριση των απορριμμάτων και την αναβάθμιση της λειτουργίας της Υπηρεσίας Καθαριότητας και εκτιμάται ότι θα μειώσει σημαντικά την επιβάρυνση του περιβάλλοντος, αναβαθμίζοντας την εικόνα των οικισμών και την ποιότητα ζωής των δημοτών.
|