Αρχική Γραφείο Τύπου Ανακοινώσεις Ξεκινάει το Έργο της Αντικατάστασης Δικτύων Ύδρευσης στους Οικισμούς Ατσιπάδες και Τσιφούτ Καστέλι, της Κοινότητας Άνω Ακρίων
Ξεκινάει το Έργο της Αντικατάστασης Δικτύων Ύδρευσης στους Οικισμούς Ατσιπάδες και Τσιφούτ Καστέλι, της Κοινότητας Άνω Ακρίων PDF Εκτύπωση

Ένα πολύ σημαντικό έργο, που αναμένεται να δώσει λύση στα προβλήματα υδροδότησης των οικισμών Ατσιπάδες και Τσιφούτ Καστέλι και αποτελούσε πάγιο αίτημα των κατοίκων της κοινότητας Άνω Ακρίων, μπαίνει σε τροχιά υλοποίησης, καθώς ο Δήμαρχος Γόρτυνας, Μιχάλης Κοκολάκης και ο εκπρόσωπος της αναδόχου εταιρείας υπέγραψαν την σχετική σύμβαση, στο Δημαρχείο Γόρτυνας, στους Αγίους Δέκα.

Το έργο, που χρηματοδοτείται από το Υπουργείο Εσωτερικών, με προϋπολογισμό 200.000 ευρώ, περιλαμβάνει την αντικατάσταση των παλαιών δικτύων ύδρευσης που έχουν υποστεί σημαντικές φθορές (λόγω παλαιότητας, επιβάρυνσης από άλατα, έλλειψης βάνας καθαρισμού κλπ.) και δεν ανταποκρίνονται στις ανάγκες υδροδότησης των οικισμών. Η κατασκευή των νέων δικτύων ύδρευσης θα συμβάλλει στην αντιμετώπιση προβλημάτων διαρροών, έλλειψης παροχής - πίεσης νερού και εμφάνισης λάσπης, ενώ θα τοποθετηθούν και δικλείδες καθαρισμού, για την ορθή λειτουργία των δικτύων.

«Υλοποιούμε μια σημαντική παρέμβαση στην κοινότητα Άνω Ακρίων, που έχει ανάγκη από σύγχρονες και λειτουργικές υποδομές ύδρευσης. Το νερό είναι το πλέον πολύτιμο αγαθό και η αναβάθμιση των υποδομών μας, τόσο στην ύδρευση, όσο και στην άρδευση, με παρεμβάσεις σε όλους τους οικισμούς, αποτελεί για εμάς ύψιστη προτεραιότητα» τόνισε ο Δήμαρχος, Μιχάλης Κοκολάκης.

Click image to open!
Click image to open!

 
Δήμος Γόρτυνας
 
 
 
 
dgortynas-covid-19.jpg

Έργα ΕΣΠΑ

sima-espa.png
Χάρτης Περιοχής
Διαβούλευση για την εκπόνηση Σχεδίου Φόρτισης Ηλεκτρικών Οχημάτων
Εξατομικευμένη Ψυχοκοινωνική Παρέμβαση και Συμβουλευτική για Μαθησιακές Δυσκολίες
Εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών
Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων
Κέντρο Κοινότητας Δήμου Γόρτυνας
ΚΕΠ
ΚΕΔΚΕ
Χρηματοδότηση
INTERMEDIA