Αρχική Γραφείο Τύπου Δελτία Τύπου Χρηματοδότηση ύψους 1.200.000 ευρώ για την αποκατάσταση κατολισθητικών φαινομένων από τον σεισμό της 27ης Σεπτεμβρίου στον οικισμό Δουλίου
Χρηματοδότηση ύψους 1.200.000 ευρώ για την αποκατάσταση κατολισθητικών φαινομένων από τον σεισμό της 27ης Σεπτεμβρίου στον οικισμό Δουλίου PDF Εκτύπωση

 

 

Μια πολύ σημαντική χρηματοδότηση, ύψους 1.200.000 ευρώ, ενέκρινε η Περιφέρεια Κρήτης, κατόπιν σχετικού αιτήματος του Δήμου Γόρτυνας, με σκοπό την υλοποίηση εργασιών αντιμετώπισης και αποκατάστασης κατολισθητικών φαινομένων που προέκυψαν λόγω του σεισμού της 27ης Σεπτεμβρίου και της μετέπειτα σεισμικής ακολουθίας, στον οικισμό Δουλίου.

Συγκεκριμένα, η χρηματοδότηση αφορά στην αποκατάσταση έντονων ρηγματώσεων και αλλοιώσεων του εδάφους που προκλήθηκαν σε σχηματισμούς βράχων πάνω από τον οικισμό Δουλίου, εξαιτίας της σεισμικής δραστηριότητας. Το έργο θα υλοποιηθεί από τις υπηρεσίες της Περιφέρειας Κρήτης – Περιφερειακής Ενότητας Ηρακλείου.

«Ευχαριστούμε θερμά τον Περιφερειάρχη, κ. Σταύρο Αρναουτάκη, για την άμεση ανταπόκρισή του στο αίτημά μας, που έχει ως στόχο την προστασία της δημόσιας ασφάλειας. Ως δημοτική αρχή, συνεχίζουμε να διεκδικούμε λύσεις στα προβλήματα που προέκυψαν εξαιτίας των σεισμών στον Δήμο μας» τονίζει ο Δήμαρχος, Λευτέρης Κοκολάκης.

 

 
Δήμος Γόρτυνας
 
 
 
 
dgortynas-covid-19.jpg

Έργα ΕΣΠΑ

sima-espa.png
Χάρτης Περιοχής
Διαβούλευση για την εκπόνηση Σχεδίου Φόρτισης Ηλεκτρικών Οχημάτων
Εξατομικευμένη Ψυχοκοινωνική Παρέμβαση και Συμβουλευτική για Μαθησιακές Δυσκολίες
Εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών
Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων
Κέντρο Κοινότητας Δήμου Γόρτυνας
ΚΕΠ
ΚΕΔΚΕ
Χρηματοδότηση
INTERMEDIA