Αρχική Γραφείο Τύπου Δελτία Τύπου Δήλωση Δημάρχου Γόρτυνας
Δήλωση Δημάρχου Γόρτυνας PDF Εκτύπωση

Όσοι ζουν σε αυτόν τον τόπο, γνωρίζουν πολύ καλά, αισθάνονται και οι ίδιοι, ότι στο πρόσωπο του αδιαμφισβήτητου ηγέτη της παράταξής μας Μιχάλη Κοκολάκη, συγκεντρώθηκαν οι προσδοκίες, οι αγωνίες, τα όνειρα μιας ολόκληρης κοινωνίας.

Οι πολίτες της Γόρτυνας έχουν κάνει την επιλογή τους και κανείς δεν έχει το δικαίωμα να αγνοεί την φωνή τους. Εμείς την λαϊκή ετυμηγορία δεν την φοβόμαστε. Όσοι, καιρό τώρα, σχεδιάζουν εκλογές και… ονειρεύονται καρέκλες, ας τολμήσουν να μετρήσουν τις δυνάμεις τους στην κάλπη, όποτε το επιτρέψουν οι υγειονομικές συνθήκες. Αλλιώς, ας σωπάσουν.

Η κοινωνία μας βρίσκεται, σήμερα, σε αναβρασμό. Ο κ. Σχοιναράκης αποτελεί «κόκκινο πανί» για τους πολίτες της Γόρτυνας. Η παρουσία του στο Δημοτικό Συμβούλιο είναι τοξική και δηλητηριάζει την πολιτική ζωή του τόπου μας. Έχοντας πάρει την… εκδίκηση που τόσο επιζητούσε, δεν έχει πια τίποτα να προσφέρει, παρά μόνο την παραίτησή του και την οριστική αποχώρησή του από τα κοινά.

Τους τελευταίους μήνες, ως δημοτική αρχή, πετύχαμε πολλά. Χτίσαμε μια σχέση εμπιστοσύνης με τους πολίτες, που δυναμώνει καθημερινά. Αισθάνομαι την ανάγκη να τους ευχαριστήσω θερμά για την πολύτιμη στήριξή τους και να τους διαβεβαιώσω ότι θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε με τον ίδιο ζήλο, ώστε ο τόπος μας να γυρίσει σελίδα. Με τον Μιχάλη Κοκολάκη πάντα δίπλα μας, πρωταγωνιστή στις εξελίξεις. Είτε το αντέχουν κάποιοι, είτε όχι….

 

dilosi-dimarchou-gortynas

 
Δήμος Γόρτυνας
 
 
 
 
dgortynas-covid-19.jpg

Έργα ΕΣΠΑ

sima-espa.png
Χάρτης Περιοχής
Διαβούλευση για την εκπόνηση Σχεδίου Φόρτισης Ηλεκτρικών Οχημάτων
Εξατομικευμένη Ψυχοκοινωνική Παρέμβαση και Συμβουλευτική για Μαθησιακές Δυσκολίες
Εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών
Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων
Κέντρο Κοινότητας Δήμου Γόρτυνας
ΚΕΠ
ΚΕΔΚΕ
Χρηματοδότηση
INTERMEDIA