Αρχική Γραφείο Τύπου Δελτία Τύπου Με Μεγάλη Συμμετοχή Υλοποιήθηκε η Εκπαιδευτική Δράση «Ο κ. ΚΟΚ στο Survivor Ταξιδεύει…» στην Αγία Βαρβάρα
Με Μεγάλη Συμμετοχή Υλοποιήθηκε η Εκπαιδευτική Δράση «Ο κ. ΚΟΚ στο Survivor Ταξιδεύει…» στην Αγία Βαρβάρα PDF Εκτύπωση

 

Με μεγάλη επιτυχία και με την συμμετοχή δεκάδων παιδιών από την Αγία Βαρβάρα και την ευρύτερη περιοχή, πραγματοποιήθηκε η εκπαιδευτική δράση για την οδική ασφάλεια «Ο κ. ΚΟΚ στο survivor ταξιδεύει…», που διοργάνωσε η Τροχαία Ηρακλείου, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Κρήτης και με την υποστήριξη του Δήμου Γόρτυνας, στην πλατεία του Ι.Ν. Αγίας Βαρβάρας.
Με την συμβολή εξειδικευμένου προσωπικού της Τροχαίας, τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους για τον Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας και να «μυηθούν» στους βασικούς κανόνες οδικής συμπεριφοράς, μέσα από διαδραστικά παιχνίδια και εκπαιδευτικές δραστηριότητες (μπάσκετ, bowling, στόχοι, κουίζ, γυαλιά μέθης κλπ.), που συνδύασαν την γνώση και την ψυχαγωγία.
Στην δράση παραβρέθηκαν, μεταξύ άλλων, ο Διοικητής της Τροχαίας Ηρακλείου, Στέλιος Καρακούδης, ο αντιδήμαρχος της Δ.Ε. Αγίας Βαρβάρας, Στέλιος Μαυρίδης, ο δημοτικός σύμβουλος Νίκος Πελεκανάκης, ο πρόεδρος της Τ.Κ. Αγίας Βαρβάρας, Μανώλης Δρετάκης, ο (άμισθος) ειδικός σύμβουλος του Δημάρχου Γόρτυνας για θέματα αστυνόμευσης – παραβατικότητας, Μανώλης Λαγουδάκης, στελέχη της Τροχαίας Ηρακλείου και εκπρόσωποι συλλόγων και φορέων της Αγίας Βαρβάρας και της ευρύτερης περιοχής.
«Ευχαριστούμε θερμά όλους όσοι αγκάλιασαν, με την συμμετοχή τους, αυτή την προσπάθεια, καθώς και όλους όσοι συνέβαλαν και εργάστηκαν για την επιτυχημένη υλοποίηση αυτής της τόσο σημαντικής εκπαιδευτικής δράσης. Ιδιαίτερες ευχαριστίες στον Διοικητή της Τροχαίας Ηρακλείου, κ. Στέλιο Καρακούδη, για την άψογη διοργάνωση, το ενδιαφέρον, την συνολική προσφορά του και την εξαιρετική συνεργασία της Τροχαίας Ηρακλείου με τον Δήμο μας, καθώς και στην Περιφέρεια Κρήτης για την συμβολή της. Μέσα από τέτοιες πρωτοβουλίες, τα παιδιά μας όχι μόνο ενισχύουν τις ατομικές τους δεξιότητες και γνώσεις, αλλά αποκτούν τις κατάλληλες βάσεις ώστε να γίνουν, αύριο, υπεύθυνοι οδηγοί και πολίτες» τόνισε ο αντιδήμαρχος της Δ.Ε. Αγίας Βαρβάρας, Στέλιος Μαυρίδης.

 

Click image to open!
Click image to open!
Click image to open!
Click image to open!

 
Δήμος Γόρτυνας
 
 
 
 
dgortynas-covid-19.jpg

Έργα ΕΣΠΑ

sima-espa.png
Χάρτης Περιοχής
Διαβούλευση για την εκπόνηση Σχεδίου Φόρτισης Ηλεκτρικών Οχημάτων
Εξατομικευμένη Ψυχοκοινωνική Παρέμβαση και Συμβουλευτική για Μαθησιακές Δυσκολίες
Εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών
Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων
Κέντρο Κοινότητας Δήμου Γόρτυνας
ΚΕΠ
ΚΕΔΚΕ
Χρηματοδότηση
INTERMEDIA