Αρχική Γραφείο Τύπου Ανακοινώσεις Ενημέρωση Σχετικά με την Εξέλιξη των Εργασιών του Γυμνασίου – Λυκείου Αγίας Βαρβάρας.
Ενημέρωση Σχετικά με την Εξέλιξη των Εργασιών του Γυμνασίου – Λυκείου Αγίας Βαρβάρας. PDF Εκτύπωση



Ενημέρωση σχετικά με την εξέλιξη των εργασιών στατικής ενίσχυσης και αποκατάστασης του Γυμνασίου – Λυκείου Αγίας Βαρβάρας.


Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται το έργο της στατικής ενίσχυσης και αποκατάστασης του Γυμνασίου – Λυκείου Αγίας Βαρβάρας, που χρηματοδοτείται από το πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης». Οι εργασίες προχωρούν με τους ταχύτερους δυνατούς ρυθμούς, καθώς κατά την υλοποίηση του έργου διαπιστώθηκε η αναγκαιότητα περαιτέρω παρεμβάσεων, που δεν ήταν δυνατόν να αποτυπωθούν στην αρχική μελέτη. Ωστόσο, η εξωτερική θεμελίωση του κτιρίου έχει ήδη ολοκληρωθεί και οι εργασίες συνεχίζονται στο εσωτερικό του κτιρίου.

Σημειώνεται ότι, αμέσως μετά την ολοκλήρωση των εργασιών στατικής ενίσχυσης και αποκατάστασης του Γυμνασίου – Λυκείου Αγίας Βαρβάρας, θα ξεκινήσουν οι παρεμβάσεις που αφορούν στην ενεργειακή αναβάθμιση του κτιρίου. Η σύμβαση με τον ανάδοχο του έργου της ενεργειακής αναβάθμισης θα υπογραφεί τις επόμενες ημέρες.

«Παρά τις νέες δυσκολίες που προέκυψαν, καθώς διαπιστώθηκε ότι το μέγεθος του προβλήματος σε ό,τι αφορά στην στατική επάρκεια του Γυμνασίου – Λυκείου Αγίας Βαρβάρας ήταν μεγαλύτερο από ότι είχε αρχικά εκτιμηθεί, το έργο προχωράει ταχύτατα και γίνονται όλες οι αναγκαίες παρεμβάσεις, ώστε να φθάσουμε στην πλήρη αποκατάσταση, που θα προσφέρει στα παιδιά μας ένα απολύτως ασφαλές σχολικό περιβάλλον. Ευχαριστούμε την τοπική κοινωνία της Αγίας Βαρβάρας και ιδιαιτέρως τα μέλη της εκπαιδευτικής κοινότητας για την υπομονή και την κατανόησή τους και τους διαβεβαιώνουμε ότι το τελικό αποτέλεσμα θα δικαιώσει την μεγάλη προσπάθεια που, όλοι μαζί, καταβάλλουμε» τονίζει ο Δήμαρχος, Λευτέρης Κοκολάκης.

 

Click image to open!
Click image to open!
Click image to open!
Click image to open!
Click image to open!
Click image to open!
Click image to open!
Click image to open!

 
Δήμος Γόρτυνας
 
 
 
 
dgortynas-covid-19.jpg

Έργα ΕΣΠΑ

sima-espa.png
Χάρτης Περιοχής
Διαβούλευση για την εκπόνηση Σχεδίου Φόρτισης Ηλεκτρικών Οχημάτων
Εξατομικευμένη Ψυχοκοινωνική Παρέμβαση και Συμβουλευτική για Μαθησιακές Δυσκολίες
Εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών
Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων
Κέντρο Κοινότητας Δήμου Γόρτυνας
ΚΕΠ
ΚΕΔΚΕ
Χρηματοδότηση
INTERMEDIA