Μόνο Κατόπιν Ραντεβού η Προσέλευση στο Κέντρο Κοινότητας του Δήμου Γόρτυνας

Στα πλαίσια των έκτακτων μέτρων για τον περιορισμό της εξάπλωσης του Covid-19 και για καθαρά προληπτικούς λόγους, η εξυπηρέτηση των ωφελούμενων του Κέντρου Κοινότητας του Δήμου Γόρτυνας θα πραγματοποιείται ΜΟΝΟ κατόπιν τηλεφωνικής συνεννόησης (ραντεβού) και μόνο για επείγουσες υποθέσεις. Επισημαίνεται ότι η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική. Για την εξυπηρέτησή τους, οι ωφελούμενοι παρακαλούνται να επικοινωνούν με το Κέντρο Κοινότητας μέσω τηλεφώνου (2892340312, 2892340306) ή e-mail: kkgortynas@gmail.com.

Περισσότερα...
 
Προκήρυξη Ανοικτού Διαγωνισμού για «Προμήθεια και Τοποθέτηση Εξοπλισμού για την Αναβάθμιση Παιδικών Χαρών του Δήμου Γόρτυνας»

Ο Δήμος Γόρτυνας Νομού Ηρακλείου διενεργεί Ηλεκτρονικό Ανοιχτό Διαγωνισμό για την προμήθεια «Προμήθεια και Τοποθέτηση Εξοπλισμού για την Αναβάθμιση Παιδικών Χαρών του Δήμου Γόρτυνας» με σφραγισμένες προσφορές προϋπολογισμού 213.990,00 ΕΥΡΩ (χωρίς ΦΠΑ).

Περισσότερα...
 
Μόνο για Επείγουσες Υποθέσεις και Υποχρεωτικά με Χρήση Μάσκας η Προσέλευση Πολιτών στις Υπηρεσίες του Δήμου Γόρτυνας και στα ΚΕΠ

Λαμβάνοντας υπόψη τις τελευταίες εξελίξεις και την εξάπλωση της πανδημίας σε περιοχές της Μεσαράς, ο Δήμος Γόρτυνας, για καθαρά προληπτικούς λόγους που αφορούν στην προστασία της δημόσιας υγείας, παρακαλεί τους δημότες να ΜΗΝ προσέρχονται στις υπηρεσίες του, παρά μόνο για εξαιρετικά επείγουσες υποθέσεις και μόνο κατόπιν ραντεβού. Υπενθυμίζεται ότι, για την προσέλευση στις υπηρεσίες του Δήμου Γόρτυνας, η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική.

Περισσότερα...
 
Πρόσκληση για Συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής Δήμου Γόρτυνας

Καλείσθε να προσέλθετε στη δημόσια συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής που θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Κατάστημα την 11η του μηνός Αυγούστου έτους 2020, ημέρα Τρίτη και ώρα 11:00.
Περισσότερα...
 
Δεύτερος Γενικός Δολωματικός Ψεκασμός Δακοκτονίας Ασήμι, Στόλοι- Ίνια και Λούρες

Η Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Περιφερειακής Ενότητας Ηρακλείου γνωστοποιεί ότι, με την προϋπόθεση των κατάλληλων καιρικών συνθηκών, ολοκληρώνεται ο 2ος ΓΕΝΙΚΟΣ Δολωματικός Ψεκασμός Δακοκτονίας την ΔΕΥΤΕΡΑ 10/8/2020, στα παρακάτω δ.δ. του Δήμου Γόρτυνας:  Ασήμι, Στόλοι- Ίνια και Λούρες.

Περισσότερα...
 
Δημοσιοποίηση Στοιχείων Σύμβασης - Ανακοίνωση Διενέργειας Κλήρωσης μέσω ΜΗΜΕΔ του έργου «Αποκατάσταση κτηρίου πρώην Δημαρχείου Γόρτυνας (Επισκοπικού Μεγάρου)»

Η Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών, Περιβάλλοντος, Πρασίνου, Καθαριότητας και Ανακύκλωσης – Τμήμα Τεχνικών Έργων, του Δήμου Γόρτυνας, θα προβεί στη διαδικασία δημόσιας ηλεκτρονικής κλήρωσης μέσω του ηλεκτρονικού μητρώου μελών επιτροπών διαδικασιών σύναψης δημοσίων συμβάσεων (Μη.Μ.Ε.Δ.) για την επιλογή μελών της επιτροπής διαγωνισμού έργου της παρ. 8η του άρθρου 221 του Ν.4412/2016.

Περισσότερα...
 
Πρόσληψη με Σύμβασης Εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου για την Αντιμετώπιση των Αναγκών Πυροπροστασίας του Δήμου Γόρτυνα

Ο Δήμος Γόρτυνας ανακοινώνει την πρόσληψη με σύμβασης εργασίας Ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου,  χρονικής διάρκειας (4) τεσσάρων μηνών, για την αντιμετώπιση των αναγκών πυροπροστασίας του. Τα δικαιολογητικά οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να τα καταθέσουν στο δημαρχείο στους Αγίους Δέκα έως την Παρασκευή 07/08/2020 στις 12:00 το μεσημέρι.
Περισσότερα...
 
Δεύτερος Γενικός Δολωματικός Ψεκασμός Δακοκτονίας Άνω Άκρια και Τσιφούτ Καστέλλι

Η Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Περιφερειακής Ενότητας Ηρακλείου γνωστοποιεί ότι, με την προϋπόθεση των κατάλληλων καιρικών συνθηκών, θα ξεκινήσει ο Δεύτερος Γενικός Δολωματικός Ψεκασμός Δακοκτονίας την Πέμπτη 6/8/2020, στα  παρακάτω δ.δ. του Δήμου Γόρτυνας: Άνω Άκρια και Τσιφούτ Καστέλλι.
Περισσότερα...
 
Ενημέρωση για την Υποβολή των Δηλώσεων του Εθνικού Κτηματολογίου

Παρακαλούνται οι δημότες που δεν έχουν προχωρήσει στην υποβολή των δηλώσεων του Εθνικού Κτηματολογίου, να σπεύσουν στα αρμόδια Γραφεία Κτηματογράφησης προκειμένου να ολοκληρώσουν τις σχετικές διαδικασίες, ως τις 31 Αυγούστου 2020, που λήγει η σχετική προθεσμία.
Περισσότερα...
 
Αναδιανομή Προϊόντων σε Δικαιούχους του Προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής (ΤΕΒΑ) από τον Δήμο Γόρτυνας

Ο Δήμος Γόρτυνας ενημερώνει τους ωφελούμενους ότι, την Παρασκευή 31/7/2020, από τις 09:00 μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων, θα διενεργηθεί αναδιανομή προϊόντων (είδη παντοπωλείου) στο πλαίσιο του Προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής (ΤΕΒΑ), στο Δημαρχείο Γόρτυνας, στους Αγίους Δέκα.
Περισσότερα...
 
Περισσότερα Άρθρα...
<< Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Επόμενο > Τέλος >>

Σελίδα 1 από 55
Δήμος Γόρτυνας
 
 
 
 
Χάρτης Περιοχής
Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων
Κέντρο Κοινότητας Δήμου Γόρτυνας
ΚΕΠ
ΚΕΔΚΕ
Χρηματοδότηση
INTERMEDIA

Ημερολόγιο εκδηλώσεων

« < Άυγουστος 2020 > »
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31 1 2 3 4 5 6

Πρόσφατες εκδηλώσεις

Δέν υπάρχουν γεγονότα